Vi har besøkt Anotherchapter Studio – Neglestudioet med det lille ekstra

Drømmer du om perfekte negler, men har ikke tid til å få de fikset? Da er Anotherchapter noe for deg...

Publisert Sist oppdatert

Anotherchapter Studio: Vi har testet den siste snakkisen, nemlig Anotherchapter Studio på Nesøya – et holistisk håndunivers.

De har nå åpnet sitt aller første veganske neglestudio og nettbutikk.

Det er Patricia Nazareno som står bak konseptet og vi kjente godt til henne fra før. Patricia har de siste 15 årene jobbet innenfor motebransjen, som designer og stylist for Varner og siste året som designer for Tom Wood.

– Ideen til konseptet kom under en veldig hektisk og travel periode, jeg hadde invitert venninner til en bursdagsmiddag hjemme hos meg. Og i mitt eget selskap satt jeg med treukers ettervekst fra en geleakkbehandling, jeg hadde rett og slett ikke hatt tid til å booke meg en ny time. Der og da tenkte jeg på ideen om en mobil neglesalong man kunne booke for travle kunder som meg, slik at man kunne få en behandling i sitt eget hjem, forteller hun.

Vi tok selvfølgelig turen ut til Nesøya for å se nærmere på Anotherchapter Studios og teste det spennende, nye konseptet.

Hva er Anotherchapter Studio?

Sier ikke holistisk håndunivers deg så mye?

Anotherchapter Studio er et vegansk og litt annerledes neglestudio.

Du kan komme til salongen, i kjelleren til Patricia, på Nesøya, eller bestille de hjem til deg, på jobben eller hvor du måtte befinne deg.

Mobilt neglestudio

Hva med manikyr og lunsj for damene på kontoret?

Og det er som å komme inn i en superlekker salong hvor som helst i verden, men på Nesøya altså...

Patricias spirituelle interesse er også en del av Anotherchapter Studio.

Naturlig manikyr

– Helheten er viktig for meg. Derfor har jeg brukt mye tid og resurser på å innrede kjelleren min til studio.

Hovedfokus skal ligge på naturlig manikyr og conscious nail care samtidig som det tilbys mer tradisjonelle behandlinger som gellakk for de som ønsker det. Det brukes kun sertifiserte organiske og veganske produkter som ikke er testet på dyr. Her skapes hverdagsluksus i rolige omgivelser.

Trine Ergan, tidligere Norgesmester i negledesign med 12-års erfaring fra Toneliseakadamiet er en av de man treffer på Anotherchapter Studios.

– Salongen skal skille seg ut med sin sjel og identitet. Alt handler om den totale kundeopplevelsen, atmosfæren, estetikken og bevisstheten rundt kjemikaliene og innholdet i produktene.

Og finere negler enn du får på Anotherchapter Studio skal du lete lenge etter.

Vi gikk for en lekker mørkerød lakk, Chèriè fra Kure Bazaar, som er et merke som kombinerer økologiske og naturlige ingredienser i neglelakkene. De har opptil 85 prosent naturlige ingredienser og basen er basert på tremasse, hvete, bomull, poteter og mais. Og resultatet er flawless.

https://www.instagram.com/p/B5fopEHg0Va/

Herlig atmosfære, deilig juice og snacks og beroligende musikk mens du får de lekreste neglene – ja, takk!

https://www.instagram.com/p/B5dLnlcAj8E/

Holistiske behandlinger

Anotherchapter Studios er et helt håndunvivers, og her kan du booke en modern «palm» reading.

Dette synes vi hørtes ekstra spennende ut og måtte selvfølgelig teste hele opplevelsen med manikyr og holistisk behandling.

– Vi er opptatte av bærekraft. Anotherchapter Studios er også opptatt av mindre forbruk og mer gjenbruk og alle møblene og interiøret i salongen er gjenbruk. Når vi kjører rundt med vår pop-up-salong, kjører vi selvfølgelig elbil, forteller Patricia.

Britt Elin Sanhueza, sier hun er født med en klarhet, klarsyn, mediumistiske evner og healende energier. Gjennom Anotherchapter Studios kan du booke tid med henne.

Modern palm reading

Før manikyren starter, får jeg tid for meg selv til å finne roen og kose meg med den deilige lunsjen. Britt Elin ringer meg på telefonen fra hjembyen Stavanger.

Jeg har aldri snakket med en «klarsynt» og er heller ikke særlig spirituell av meg. Men som journalist, er jeg veldig nysgjerrig på dette og åpen for å teste. Jeg spør Britt Elin om hva det er vanlig at folk spør om.

– Jeg er veldig spirituell og det er helt naturlig for meg å ha dette med som et tilbud til kundene. Hos oss kan du også pleie ditt indre følelsesliv for å nyte balansen mellom ytre og indre skjønnhet gjennom en holistisk behandling.

Jeg spør om litt forskjellig og i korte trekk får jeg vite at:

  • Jeg er gravid eller blir det innen tre måneder, det kan bli tvillinger.
  • At jeg har en lysende karriere som leder i vente, med noe annet spennende på si.
  • Jeg får et spennende jobbtilbud.
  • En venn skal bli grunder.
  • Mormor sier hei <3

– Alle mennesker er forskjellige og tror på ulike ting. Selv har jeg alltid hatt hjerte for den spirituelle verden. Britt Elin har vært en coach for meg i mange år og vært min spirituelle guide. Hun har virkelig gitt meg en indre skaperkraft og mer kreativitet denne grunder prosessen, forteller Patricia.

Jeg velger å dele litt om hva Britt Elin fortalte meg fordi jeg var på Anotherchapter Studio på jobb som journalist i ELLE.

Jeg synes det var kjempespennende og interessant å snakke med en «klarsynt», men har full forståelse for at folk kan synes at dette er litt spesielt. Men for min del var det en fin opplevelse og samtale.

Så får tiden vise hva som stemmer og ikke...

Lyst til å teste selv?

– Mange vil vite om økonomi og karriere. Kjærlighet, familie, venner, relasjoner... Ja, livet generelt. Jeg kan svare på det meste, men ikke om død og dødstidspunkt. Jeg kan også ta kontakt med mennesker som er døde.

Anotherchapter Studios er både et studio og en nettbutikk med et mål om å fremme mer bevisst og etisk shopping.

Besøk nettsiden for å handle lekre produkter fra Kure Bazaar, smykker fra Nouare Jewelry – eco friendly av Marie Bertel og bestille time.

30. januar lanserer Anotherchapter Studios UN & ILA; en liten bærekraftig kolleksjon smykker designet av Anotherchapter Studios i samarbeid med Nouare Jewellery.

Powered by Labrador CMS