ELLE-jentenes beste treningstips

ELLE-influencere Caroline Skjelbred og Maren Aasen har tatt på seg treningstøy fra J.Lindeberg og her er deres beste treningstips!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Vårkolleksjonen til J.Lindeberg er blitt en favoritt en blant ELLE-influencerne Caroline Skjelbred og Maren Aasen. De har vært på joggetur i Oslo fra Barcode til Bygdøy med J.Lindeberg – se videoen her:

https://youtu.be/Jij7lz5Dmj4

– Jeg elsker å kjøre sett om dagen når jeg trener, så dette lyseblå settet er midt i blinken. Det er også veldig kledelig at treningstightsen er høy i livet, også er det alltid ekstra motiverende å ha litt nytt treningstøy som trenger å lufte seg i skapet, sier Caroline.

– Det er spesielt deilig å bruke byen jeg bor i, en byjoggetur er rett og slett midt i blinken for å koble av i hverdagen!

Maren tipser om at hun liker å variere på joggerutene sine, ulike lengder og terreng.

– Da varierer jeg etter dagsformen, og hva som passer meg best. Joggeturer gir meg mer energi i hverdagen, det gir meg ro hvis jeg er stresset og en joggetur klarer tankene mine.

Slik får du stilen til ELLE-influencerne:

1.Trenings-bh, kr 600// 2.Treningsthights, kr 1100// 3. Trenings-bh, kr 600 // 4. Treningstopp, kr 500 // 5. Treningsthights, kr 1100

Vårkolleksjonen til J.Lindeberg introduserer et helt nytt nivå av premium, sofistikert og veldesignet sportstøy for en aktiv livsstil. Og vi elsker at inspirasjonen kommer fra 70-tallet – en tid da sport og komfort ble relevant som en livsstil.

La deg inspirere -og klikk inn her for å se mer!

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med J. Lindeberg.

Powered by Labrador CMS