Her er badetøymerket du må vite om nå

Fra flatterende og fargesterke bikinier til badedrakter i eksotiske nyanser: Her er merket du garantert vil legge din elsk på i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Om du enda ikke har gått til innkjøp av sesongens badetøy, eller bare er på utkikk etter nok en favoritt til samlingen din, er dette noe for deg. Undertøy- og badetøymerket Freya Lingerie byr nemlig på sommerens råeste bademote.

Merket lager flatterende og fargesterke bikinier og badedrakter med en trendy tvist det er umulig å ikke falle pladask for. Materialet er både behagelig og elastisk, fasongene er designet for å passe alle kroppsformer og prisene er budsjettvennlig.

Årets kolleksjon byr på alt fra psykedeliske blomsterprint i blå og rosa neonfarger til transparente og sarte blonder i mesh-stoff.

Under har vi plukket ut et par av våre største favoritter fra Freya Lingerie.

Hvis du klikker HER akkurat NÅ kan du bli med i konkurransen der du har mulighet til å vinne et helt bikinisett fra Freya.

HOT PINK

Denne modellen fra den såkalte «The Sundance»-kolleksjonen tilbyr blant annet en rosa drøm av en bikini. Snittet er flatterende og fargen superfresh! Cup-designet gir godt med støtte, og sitter som støpt.

Bikinitopp, kr 573, underdel, kr 357.

MØNSTERMAGI

«Mamba»-bikinien er preget av et abstrakt dyrisk print i slangeskinn, i fargesterke og elektriske nyanser.

Bikinitopp med mønster, kr 639, bikiniunderdel i mønster, kr 324.

SJAKK MATT

Bikini-modellen «Making Waves» må være sesongens fineste statement-bikini med sitt monokrome og tidsriktige sikksakk-mønster.

Tips! Mønsteret finner du også på en maxikjole i behagelig jersey-stoff. Gå gjerne all in med både bikini og kjole i det fine statement-mønsteret, og du tar straks strandlooken til et nytt nivå.

Bikinitopp, kr 639, underdel, kr 291. Maxikjole, kr 822.

BOTANISKE VIBBER

Vi digger denne jungel-looken med eksotisk print og frodige, botaniske vibber som er helt i tråd med sommerens sterkeste bademote-trender. Bikinien Electro Beach har, som alt Freya-badetøy, en utrolig flatterende passform.

Bikinitopp, kr 540, underdel kr 291.

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Freya Lingerie.

Powered by Labrador CMS