mote

Anniken Jørgensen lanserer ny kleskolleksjon

– Se bildene fra kolleksjonen her!

Publisert

Den norske influenseren Anniken Jørgensen lanserer ny designkolleksjon i samarbeid med den norske motebutikken VILLOID.no. Kolleksjonen er i salg fra søndag 3. september.

Les også: Jakkene som trender denne høsten!

VILLOID av Annijor

Kleskolleksjonen VILLOID av Annijor består av 18 plagg – en androgyn, klassisk og tidløs stil, som reflekterer influenserens egen garderobe. I kolleksjonen finner du alt fra kåper, blazere og cardigans til fotside tweedkåper, bluser, dressbukser og satengkjoler. 

– VILLOID ga meg frie tøyler til å være meg selv, noe som har vært helt fantastisk. De har lyttet til alle valg, alle detaljer og vært med meg gjennom hele prosessen, sier Anniken Jørgensen om samarbeidet. 

VILLOID av Annijor byr på antrekk som passer like bra til hverdag som til fest, og kan enkelt styles sammen.

– Plaggene kan du bruke sesong etter sesong. Det var noe av det første jeg tenkte på da jeg laget kolleksjonen. Vi har en lang høst og lang vinter her i Norge, og kolleksjonen representerer nettopp dette. Den er både sterk, feminin, men også maskulin, sier Anniken. 

– Klærne passer like godt for en person med en kul og avslappet stil, som for en person med en klassisk og elegant stil. Her kan du dresse alle plaggene opp eller ned. 

– Jeg føler at kolleksjonen representerer akkurat det jeg liker med klær, og byr på en kombinasjon av enkelhet, tidløshet og det klassiske. Her er det du som bestemmer! 

Anniken har hentet inspirasjon fra både Olsen-tvillingene, Old Celine og Khaite i utformingen av kolleksjonen. Hennes egen stil har blitt mer klassisk med årene, og hun sverger til plagg hun kan bruke igjen og igjen.

– Folk tror jeg har en enorm garderobe, men faktisk har jeg et lite klesskap med flere nøkkelplagg som jeg kombinerer på ulike måter. 

– Jeg vil heller ha en god og dyr kvalitetsgenser som jeg kan bruke i mange år, enn flere blomsterkjoler som kun er populære gjennom én sesong. Har du en basisgarderobe kommer du langt!

Powered by Labrador CMS