I dag lanserer Anniken Jørgensen sitt eget skjønnhetsmerke

Sjekk ut produktene her!

Publisert Sist oppdatert

Natálie by Anniken E. Jørgensen: I dag lanseres det nye skjønnhetsmerket til den norske influenseren Anniken Englund Jørgensen.

Merket har fått navnet Natálie by Anniken E. Jørgensen.

Med fokus på det naturlige i både utseendet og ingredienser lanserer hun tre essensielle produkter for fukt, glød og sunn hud.

Naturlig skjønnhet har alltid vært viktig for Anniken, og hun er selv veldig nøye med hvilke produkter hun påfører huden sin.

Alle produktene er produsert i Frankrike og Italia og er veganske, trygge for huden og bærekraftig produsert.

Natálie by Anniken E. Jørgensen

Produktene som lanseres i dag er en ansiktskrem, en highlighter og en tint som passer til både kinn og lepper.

RAINY MILD FACE CREAM

DEWY HIGHLIGHTER

Rainy Mild Face Cream dufter av hibiscus og er næringsrik og lett i konsistensen. Kremen inneholder antioksidantkilder og beskyttende aktive ingredienser som bidrar til å forsvare huden mot eksterne stressfaktorer. Påføres morgen og kveld på renset hud. Krukken er laget av 100% resirkulert plast.

En skimrende, blank highlighter for et naturlig og duggfriskt uttrykk som gir huden glød. Dewy Highlighter har en myk konsistens og er lett å påføre. Brukes der lyset treffer; på kinnben, neserygg, amorbuen, hake­tipp eller på brynsbenet. Kan også påføres på leppene for en ekstra glossy finish.

BLOOMY LIP & CHEEK TINT Bloomy Lip & Cheek Tint, kr 249. Det ultimate multi-produktet som frisker opp både kinn, lepper og øyne i løpet av dagen. Fargetonen til Bloomy Lip & Cheek Tint er en nydelig blanding av rose og nude som passer til alle hudtoner for en naturlig og frisk look. Produktene er tilgjengelig på Vita.no og i alle VITAs butikker i Norge! Les også: Anniken Jørgensens beste boktips
Powered by Labrador CMS