I skapet til: Anna Skavlan

Foto: Thomas Qvale

Base-babe: Bli med hjem til Anna Skavlan og se hva hun har i garderoben sin.

Publisert Sist oppdatert

Det enkle er alltid det beste, ifølge Anna.

Hva har du mest av i skapet?

Jeg går nesten bare i jeans og t-skjorter. Det er enkelt, komfortabelt og kult. Men jeg har klart å dra på litt i det siste, med kulere jeans og t-skjorter med print, så det ikke blir det samme gamle hele tida. Litt variasjon er bra. Jeg har også mange penkjoler jeg kjøper for én spesiell anledning, for så å aldri bruke dem igjen.

Hvordan oppsto moteinteressen din?

Det begynte med mamma som jobbet for Louis Vuitton og Chanel i København da hun var ung. Hun har et fantastisk klesskap med mange skatter som hun har spart på. Jeg husker at jeg pleide å se på henne når hun fikset seg, og jeg glemmer aldri lyden av stilettene hennes på parketten lørdagskveldene. Hun er en ordentlig estetiker, og veldig flott. Jeg har fått noe av henne, og de fineste tingene jeg eier har vært mammas. Det har gitt meg ganske dyr smak, egentlig - jeg er glad i god kvalitet.

Hva slags smykker liker du?

Jeg er veldig glad i delikate og klassiske smykker. Tynne halskjeder i sølv, små ringer i ørene og enkle ringer på fingrene. Når det gjelder vesker, har jeg samme utgangspunkt som med yttertøy – finner jeg en kåpe jeg liker, bruker jeg den. Slik er det med vesker også. Jeg har et par fine vesker, men hvis jeg ikke må ha med meg flere ting enn jeg kan legge i lomma, så går jeg uten.

Hvordan bestemmer du deg for hva du skal ha på deg?

Jeg er veldig nedpå, og bruker ikke lang tid på å kle meg. Generelt er jeg opptatt av plagg i god kvalitet. Finner jeg en skjorte jeg elsker, kjøper jeg fem. Finner jeg en jeans, kjøper jeg den i flere vasker. Til hverdags er jeg enkel, men jeg er ikke lat, jeg vil bare bli fort ferdig med å kle meg så jeg kan begynne dagen. Jeg elsker å pynte meg til spesielle anledninger. Da bruker jeg gjerne tid på å sette sammen antrekk.

Hva har du tenkt å investere i i vår?

Planen er å bruke mer farger! Jeg kler meg hovedsakelig i svart og blått. Jeg utforsker fargede bluser og kjoler, og gjør en større innsats for å kle meg i mer fargerike antrekk. Du blir tross alt glad av farger. Jeg fikk noen perle-belter i gave av tanten min, så jeg begynner i det små med dem. Og så gikk jeg i en rød lue hele vinteren. Folk kalte meg Olav Thon.

I skapet til: Marte Krogh

Powered by Labrador CMS