Beauty-Bing

Vi tok skjønnhetspraten med designeren, it-jenta, bloggeren og tobarnsmoren Anine Bing.

Publisert Sist oppdatert

Den svenske designeren, it-jenta, bloggeren og tobarnsmoren ANINE BING (34) har lansert sin egen parfyme. Her er hennes beste skjønnhetstips.

I SMINKEPUNGEN HAR jeg rundt 10 produkter, jeg vet akkurat hva som funker for meg. Og regelen less is more gjelder.

JEG ELSKER CONCEALEREN fra Cle de Peau, som jeg bruker under øynene og andre steder hvor jeg vil dekke over ujevnheter.

JEG BRUKER KREMBLUSH på kinnene og litt bronzer i hele ansiktet. På øyelokkene bruker jeg en kremskygge fra Bobbi Brown i en gyllen farge, og på vippene litt maskara. På leppene liker jeg å bruke en lyserosa lip balm fra Fresh. Jeg har alltid med meg min egen parfymeolje; Anine Bing Savage. Og et annet must for meg er negler, jeg har alltid velstelte negler. Da føler jeg meg mer chic og «put together». Og mine favorittfarger er svart eller rød.

JEG PRØVER Å ikke vaske håret mitt for ofte, og satser på hver femte dag. Jeg bruker bare sjampo og balsam, og et MUST for meg er at det alltid må lufttørke. Da får det ikke unødvendig varmebehandling.

Anines favoritter: Higlighter fra Bobbi Brown, kr 470. Pot Rouge for Lips and Cheeks fra Bobbi Brown, kr 315. Concealer fra Cle de Peau, kr 550. Balsamen Gold Lust fra Oribe, kr 518. Sugar Lip Balm i fargen Rosé fra Fresh, kr 199. Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum fra Paula’s Choice, kr 420. Ansiktskrem fra La Mer, kr 2575.

JEG ER IKKE SPESIELT pirkete på merker når det gjelder håret mitt, det er veldig lett å style. Men en favoritt når det gjelder hårprodukter, er de fra hårstylisten Jen Atkins eget merke Quai. De er supre!

JEG LIKER AT HÅRET MITT har en naturlig look, men striper det innimellom.

JEG PASSER GODT PÅ huden min, jeg vasker den både morgen og kveld, og jeg bruker en superbra retinoltoner fra Paula’s Choice. Om natten bruker jeg ofte nattmasker som jeg sover med, eller en bra nattkrem. På dagtid bruker jeg alltid en anti-age dagkrem med solfaktor. Etter at man har fylt 30 må man passe på. En annen viktig ting som gjør kjempeforskjell på huden, er søvn. Et av mine skjønnhetstriks er å sørge for å få nok søvn. Jeg legger meg nesten alltid før 22.00, og jeg drikker mye vann.

DE PRODUKTENE JEG bruker på huden min er Paula’s Choice, Sensai og La Mer. Jeg elsker disse merkene!

MIN HVERDAGSLOOK TAR meg fem minutter; kjapt med concealer under øynene, kremblush i kinnene, maskara og noen ganger litt kremskygge på øynene. Jeg elsker en naturlig glød, så jeg holder meg unna pudderprodukter og produkter som matter huden.

Egen duft: Anine har kommet med egen parfymeduft. Savage Rose Perfume Oil fra Anine Bing, kr 550.

FESTLOOKEN MIN TAR ikke spesielt mye lengre tid, jeg tilfører kun litt eyeliner som jeg har rundt hele øyet for å få et litt mer smokey uttrykk. Og så hender det jeg krøller håret mitt. Voilà!

MITT FAVORITTSKJØNNHETSPRODUKT er kokosnøttolje, jeg kan bruke det til å ta av sminken, smøre huden min eller ha den på ansiktet mitt. Det er billig og helt fantastisk!

MITT BESTE SKJØNNHETSTRIKS er å bruke en god higlighter, det kan gjøre underverker! Min favoritt er fra Bobbi Brown. Den gir umiddelbar glød til kinnbeina!

PÅ HÅRET BRUKER jeg krølltang, for en litt tilfeldig look på krøllene. Jeg krøller bare noen deler av håret slik at det blir naturlig. Jeg elsker tørrsjampo. Det er virkelig en livredder, fordi da behøver jeg ikke vaske håret for ofte. Og så liker jeg teksturen tørrsjampo gir til håret!

JEG ELSKER LOOKEN til Jane Brikin både når det gjelder skjønnhet og stil. Naturlig og akkurat slik jeg liker det. Kate Moss er en dame i samme kategori, en naturlig skjønnhet!

Powered by Labrador CMS