ANNONSE

ELLE Loves: Hudpleierutinen som gir optimal glød 

Huden trenger noen ganger mer enn bare utvendige hudpleieprodukter ...

Publisert Sist oppdatert

Det er viktig å pleie huden både fra utsiden og innsiden, og å ha en helhetlig tilnærming til hudpleie!

Oslo Skin Lab sitt kollagentilskudd The Solution har vært en favoritt i ELLE-redaksjonen lenge og det er så gøy å se at Oslo Skin Lab også vokser i utlandet, og at enda flere får øynene opp for det norske hudpleiemerket.

Oslo Skin Lab tilbyr produkter med dokumentert effekt som pleier huden fra innsiden og ut. Du får levert produktene hjem en gang i måneden som gjør det kjempeenkelt å huske på og holde på den viktige rutinen.

Det fine med Oslo Skin Lab sitt kollagentilskudd The Solution er at effekten er godt dokumentert, det er helt naturlig og siden det ikke er tilsatt noen smak så kan man blande det i det som passer best. Nå mot sommeren er det også godt å vite at The Solution har effekt på huden på hele kroppen – det ryktes at det også kan ha en god effekt på cellulitter! Hvem vil vel ikke ha litt glattere hud på rompe og lår?

Det finnes mange måter å inkludere The Solution i rutinen: Noen blander det i morgenkaffen og andre yoghurt eller vann – finn din måte.

Det passer for alle hudtyper og alle aldre. Er du i starten av 30-årene vil det kunne synes på de små linjene og elastisiteten, og for de litt eldre – som kanskje har litt dypere rynker – så vil dybden på disse kunne minimeres, samt økt elastisitet.

Nå har du mulighet for å teste The Solution til 60 % på første pakk og 30 % på de neste!

Et helt naturlig produkt som gir naturlig resultater

Vi liker Oslo Skin Lab sitt mantra «slow aging», ikke «anti-aging». Det er mye fint med å bli eldre, men skjønnhet har ingen alder og det er uansett lov å ta vare på seg selv og bry seg om seg selv.

Er du som oss og er opptatt av å ta best mulig vare på huden din? Ønsker du å mer elastisk og glødende hud? Eller kanskje du gjerne skulle minsket de fine linjene i pannen eller rundt øynene? Da er The Solution for deg! Vi elsker det og er sikker på at du også kommer til å elske det! Men husk du må gi det litt tid før du ser resultater, det vil lønne seg! Med koden ELLEloves får du mulighet til å teste for 60 % på første pakke – det er en perfekt sommergave huden din vil elske.

The Solution er et naturlig produkt vil du ikke kunne se effekt over natten så det er viktig at du gir det litt tid, og at du får inn en god rutine fra start – når rutinen er etablert er det bare å senke skuldrene og la The Solution gjøre jobben fra innsiden, så kan du bidra med resten fra utsiden.

Influencer-favoritt

Anine Bing er en velkjent og innflytelsesrik personlighet innen moteindustrien, og hun er også kjent for sin sunne og naturlige skjønnhetsrutine. En viktig del av hennes rutine er bruken av The Solution Beauty-kollagen, som hun har sverget til i over ett og et halvt år nå.

– Dette kollagenet har virkelig gitt meg en fantastisk glød, og jeg kan tydelig se at de små linjene har forsvunnet. Det er 100% det beste kollagentilskuddet jeg har prøvd.

For Anine Bing er det viktig å ta vare på huden sin og beholde sin ungdommelige glød.

– Det er krevende å drive et motehus og samtidig være småbarnsmor, så derfor trenger jeg enkle og effektive løsninger som gjør at jeg kan ta vare på meg selv samtidig som hverdagen går opp – The Solution er derfor helt perfekt for meg!

Powered by Labrador CMS