Gina Tricot med sitt første designsamarbeid

Den LA-baserte designeren og it-jenta, Anine Bing har designet egen kolleksjon for motekjeden.

Publisert Sist oppdatert

I april slipper Gina Tricot en limited edition-kolleksjon som er utviklet sammen med den Los Angeles-baserte designeren og it-jenta Anine Bing.

Danske Anine Bing har gjort stor suksess med eget klesmerke, og selges i dag til over 300 butikker verden over. Hennes særegne og rocka LA-stil har blitt hennes varemerke, noe som også går igjen i kolleksjonen hun har designet for Gina Tricot. Kolleksjonen, som består av rocka hverdagsplagg som denim, skinnjakke og leopardboots, er inspirert av Californias pulserende musikkultur og drømmenes by, Los Angeles.

– Gina Tricot er et varemerke jeg alltid har likt svært godt. Jeg har selv vært en trofast kunde, så da forespørselen kom, føltes det naturlig og veldig spennende. Det har vært en fantastisk mulighet å få kombinere Gina Tricots varemerke kreativt med ANINE BINGs, men også for meg å få sjansen til å gjøre noe på hjemmebane og møte den skandinaviske kunden gjennom kolleksjonen, sier Anine Bing.

Kolleksjonen er tilgjengelig i utvalgte butikker og på ginatricot.com fra og med 12. april 2018.

I april-utgaven av ELLE kan du lese mer om Anine Bing sitt samarbeid med Gina Tricot. Bladet er i salg fra 12. Mars!

En sniktitt på kolleksjonen:

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2018/02/Anine-Bing-x-Gina-Tricot-–-Release-April-12.mp4"][/video]

Foto: Jesse Latinen og Crille Forsberg

Modell: Jessica Sikosek

Les også: Anine Bings beste skjønnhetstips

Powered by Labrador CMS