Hva skjer her, og hvor er Big?

Foto: Getty Images

Siste nytt fra 'And just like that..'.-settet.

Publisert Sist oppdatert

Forventningene er skyhøye til 'Sex and the City'-oppfølgeren, 'And just like that...', og ryktene har svirret helt siden det ble annonsert at den var på vei.

Lite har blitt røpet om serien fra sikre kilder – spesielt fra serieskapere og skuespillere, men med filming i storbyer som New York og Paris, har de ikke klart å skjule alt allikevel.

Utenom den nokså triste nyheten om at Kim Cattrall ikke blir å se som Samantha i "rebooten", får fansen et gjensyn med flere av seriens originale hovedpersoner. Vi får selvfølgelig se Carrie, Miranda og Charlotte, i tillegg til favoritter som Anthony Marentino, Harry Goldenblatt, Aidan Shaw og selvfølgelig... Mr. Big. (Det er enda ikke bekreftet om Stanford Blatch blir å se, da skuespiller Willie Garson gikk bort tidligere i år).

Foto: Getty Images

Men, vent litt... Dette er ikke Mr. Big!?

Har han tatt seg nok en liten (les: lang) jobbreise til Paris? Har han igjen(!) fått kalde føtter? Eller er det bare Carrie som nok en gang kysser noen ved et "uhell"? Vi trenger svar!

Vi har jo allerede sett bilder fra settet med Carrie og Big, i tilsynelatende hyggelige scener, så dette bygger seg jo opp til å bli et ordentlig trekantdrama!?

Utenfor Carries leilighet i New York, er hun nemlig spottet i het omfavnelse med en potensiell date (spilt av skuespiller Jon Tenney), og forvirringen er total!

Powered by Labrador CMS