Vi har testet det nye hotte spisestedet Pink fish

Et sunt og fresht alternativ!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

ELLE har testet ut det nye, kule lunsjstedet Pink Fish.

Pink Fish er det perfekte stedet for lunsj med venninner eller om du er ute etter et sted å sitte med macen å jobbe på dagtid.

I tillegg har de god økologisk kaffe on-the-go, og er det perfekte lunsjstedet om du er ute etter en kjapp matbit med kolleger i arbeidstiden.

Da ELLE spiste lunsj på Pinkfish testet vi ut Thai Green Curry med laks, vegansk falafel-burger med glutenfritt brød, Hawaaian pokébowl med laksesashimi og quinoa, og europeisk laksesalat med fetaost, tomat og agurk.

Pink Fish har virkelig noe for enhver smak! Den norske laksen er ASC-sertifisert - det betyr at den oppfyller strenge bærekraftskrav utarbeidet av WWF i samarbeid med oppdrettsbransjen, ingrediensene er freshe og sunne, og det finnes et vegansk alternativ for de som måtte ønske det.

GOOD FOOD FAST

Den prestisjevinnende Bocuse d’Or kokken Geir Skeie står bak menyen hos den norske fast casual-kjeden Pink Fish, som har lokaler både i Oslo, Bergen og snart Stavanger.

Konseptet hos Pink Fish er enkelt - norske, ferske råvarer med gode internasjonale smaker, servert raskt til deg på bestilling.

Pink Fish har sterkt fokus på bærekraft og miljø, og all emballasje er nedbrytbar.

Norsk laks i verdensklasse

I april ekspanderer Pink Fish til Singapore, og de snuser også på andre spennende lokasjoner utenfor Norge.

ELLE-rabattkode

Last ned pinkfish-appen og få 20 % rabatt på hele menyen ved bruk av kode "PINKFISH20".

Du finner Pink Fish på Oslo City, Grensen 17, Storo og Galleriet i Bergen. Pink Fish åpner også på Munch Brygge våren 2019 og Stavanger lufthavn i mai.

Følg på Instagram: @pinkfishrestaurants eller les mer på Pinkfish.no

Powered by Labrador CMS