Slik gjør du huden vårklar

Hudpleieproduktene som faktisk virker og som gir deg en sunn og glødende hud.

Publisert Sist oppdatert

Nylanserte Dr Ankerstjerne har på rekordtid blitt en stor beauty-favoritt i Norge. Årsaken er enkel. Produktene til Dr.Ankerstjerne har rask merkbar effekt, er lette å bruke og har en fantastisk evne til å trekke fort inn i huden. Produktene gir en sunn, frisk og glødende hud.

Dr Ankerstjerne er hudpleieprodukter som faktisk virker, i tillegg til at de er lette å bruke!

Stine og André Ankerstjerne er gründerne bak hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne. Det dansk-norske legeparet har utviklet en serie luksuriøse kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinavisk hud.

Legene bak Dr. Ankerstjerne vil revolusjonere måten man tenker avansert hudpleie på. Svaret er enkle hudpleierutiner kombinert med avanserte cosmeceuticals, som har en synergistisk effekt på huden, som er til å ta og føle på. Legene mener effektiv hudpleie skal være enkelt å bruke. Det skal være effektivt og raskt å få strålende og sunn hud.

Dr.Ankerstjerne har i motsetning til de fleste andre aktører på markedet utført kliniske studier på produktene sine som viser at de faktisk reduserer rynker - etter 8 ukers bruk viser studier overlegne anti-rynke egenskaper:

  • 10 av 10 får økt elastisitet i huden
  • 10 av 10 får økt stramhet i huden
  • 10 av 10 får redusert lengde av rynker
  • 10 av 10 får redusert dybde av rynker

Fokus på å styrke hudens egne forsvarsmekanismer

Mange sliter med hud som kan være både tørr og flassende, irritert og samtidig ha fete områder med kviser. Dette skyldes ofte at hudens forsvarsmekanismer er redusert. Huden bombarderes kontinuerlig av blant annet skiftende værforhold, UV-stråler, luftforurensning, kosmetikk, tøffe hudbehandlinger og hormonelle forandringer. Svekkede forsvarsmekanismer i huden medfører økt væsketap fra huden, inflammasjon og oksidativt stress. Dette gir økt sensitivitet, irritert, tørr og kvisete hud med økt talgproduksjon. Hud i ubalanse er dessuten mye mer mottakelig for skadelige eksterne påvirkninger, som medfører prematur aldring.

Dr.Ankerstjerne-produktene er spesielt utviklet for å forbedre hudens egne forsvarsmekanismer og styrke hudens barrierefunksjoner. I tillegg tilføres huden en rekke antioksidanter, vitaminer, essensielle fettsyrer og aktive virkestoffer som reparerer gamle skader i huden.

Få vårklarhud med disse enkle grepene:

Dr Ankerstjerne Superfood Multipurpose Vitamin Face Gel

- Beauty-influencernes nye favoritt.

Denne multifunksjonelle geleen er en absolutt bestselger som har blitt fast inventar i hudpleierutinene hos mange av landets største beauty-influencere. Huden får umiddelbar glød og spenst. Langtidseffekter forbedrer hudens kvaliteter, øker hudens fasthet, reduserer rynker og pigmentforandringer.

Dr. Ankerstjernes Superfood kan brukes alene, som serum under dag eller nattkrem, som øyekrem eller oppå sminke for ekstra glød.

Dr Ankerstjerne Anti-Pollution dagkrem

- Beskytter mot luftforurensning

Nyere forskning viser at det er stor sammenheng mellom luftforurensning, DNA-skade og prematur aldring av huden. Virkestoffene i Anti-Pollution dagkrem motvirker dette ved å hindre inntrengning av luftforurensningspartikler i hudcellene, og reduserer de skadelige betennelsesreaksjonene som luftforurensning forårsaker. Dermed reduseres DNA-skade og oksidativt stress.

Psst! Denne våren lanserer Dr. Ankerstjerne Urban Protection dagkrem, som både beskytter mot luftforurensning og som har solbeskyttelse med både UVB og UVA filter i seg.

Dr Ankerstjerne Anti-Age nattkrem

- Anti-rynkekrem som virker

En Anti-Age nattkrem som faktisk holder det den lover og gir merkbare resultater. Synlig reduksjon av lengde og dybde av rynker, samtidig som hudens fasthet og elastisitet økes.

Tips! Kremens fantastiske inntrengningsevne gjør den til en super dagkrem for de med tørr eller mer moden hud. Påfør et rikt lag med kremen før sengetid og du har en nærende anti-age nattmaske.

Dr Ankerstjerne Wash the day off

- Ansiktsrens som må oppleves

Døde hudceller, sminke og smuss tetter porene, gir huden et trist utseende og kan føre til urenheter og kviser. Wash the day off er en skånsom parfymefri ansiktsvask som effektivt fjerner sminke, smuss og partikler som har samlet seg i huden. Huden etterlates ren, smidig og myk.

Dr.Ankerstjerne-produktene kan kjøpes på Ankerstjerne.no og hos Oslo Medisinske Senter.

Powered by Labrador CMS