Ny samarbeidskolleksjon fra Puma

Foto: Eddie Wrey

Romeo Beckham og kjæresten i nye kampanjebilder for Puma x Ami.

Publisert Sist oppdatert

Sportsmerket Puma har slått seg sammen med det franske motehuset AMI, og designet en kolleksjon som kombinerer skreddersøm og nyskapende og funksjonelt design.

AMI, som er grunnlagt av den franske designeren Alexandre Mattiussi, er kjent for sin minimalisme og tilfører dermed noe nytt til Puma som kjennetegnes av sterke farger og funksjonelle plagg.

Kolleksjonen lanseres 19. mars på PUMA.com og utvalgte forhandlere.

Mattiussi sier dette om kolleksjonen:

– Kolleksjonen er som en pain au chocolat eller en croissant ... Du vil ha det på deg med en gang, og det er bare gøy. Jeg føler at klærne har et nivå av enkel nytelse. Vi har et fint samarbeid med to merker folk elsker.

Foto: Eddie Wrey

Kolleksjonen er et møte mellom klassisk og avslappet.

I kampanjen ser vi også Romeo Beckham og Mia Regan debutere som par. Romeo Beckham, sønn av superpar David og Victoria Beckham, er fotballspiller og modell, og kjæresten Mia Regan er modell. Sammen pryder de den internasjonale kampanjen for Puma x AMI-samarbeidet, noe de begge er mer enn stolte av:

Romeo: – Det betyr mye! Å kunne jobbe med PUMA-familien, pluss Alexandre – og Mia! – var utrolig. Jeg elsker kolleksjonen og hvor allsidig hvert plagg er.

Mia: – Jeg er veldig glad for å være en del av dette samarbeidet mellom to flotte merker! Jeg følte meg fantastisk i den nye kolleksjonen, så jeg er så glad for å være en del av kampanjen.

Eddie Wrey

Romeo og Mia er begge bare 19 år gamle, så Y2K-plagg står høyt på lista over garderobefavoritter akkurat nå.

RB: – For det meste går jeg ikke inn på spesifikke trender, men jeg liker å bruke posete jeans for øyeblikket, og jeg går ofte i joggedress, så du kan si at jeg gjør Y2K! Jeg ble født tidlig på 2000-tallet så jeg gikk glipp av det på den tiden!

MR: – Trender er alltid i endring og utvikling, og personlig har jeg utviklet min egen personlige stil og prøver å unngå mikrotrender for å være mer bærekraftig, men jeg elsker skjørt for øyeblikket.

Perfekte sneakers til våren og sommeren. Se flere av våre favoritt-sneakers her.

Powered by Labrador CMS