American Express Platinum hyller deg som brenner for en unik livsstil

Drømmer du om en livsstil utenom det vanlige? Da kan dette være noe for deg...

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med American Express.

Vi i ELLE lever for å oppleve ting, både kulinariske og kulturelle nytelser, og er stadig på reisefot. Men vi er langt fra alene om å drømme om et liv preget av opplevelser litt utenom det helt hverdagslige...

Møt fridykkeren – Johanna Nordblad

American Express Platinum hyller mennesker som brenner for livsstilen de lever, som den finske verdensmesteren i fridykking, Johanna Nordblad.

Johanna Nordblad er en av Amex Platinum-profiler og ansiktet utad for deres seneste kampanje "More than a card. It’s a lifestyle".

Kampanjen oppfordrer til å leve ut sine drømmer, noe Johanna er et bevis på. Som verdensmester har hun satt opptil flere rekorder – og hun nyter hvert sekund på havets iskalde dyp. Det å brenne for noe så sterkt, og ha mot til å leve ut sine drømmer er noe Amex ønsker å sette fokus på med denne kampanjen. En slik livsstil kan være både tøff og tidskrevende, og her kommer Amex godt med.

Det er ingen tvil om at Johannas livsstil overgår de fleste. Hun foretrekker å se verden gjennom et par dykkerbriller og helst i bitende iskaldt vann – det er nemlig slik hun finner roen.

– Jeg bor i Helsinki ved Östersjøen. Vanligvis dykker jeg der hver dag, og tar minst et "morgendykk". Det er så fredfullt i det kalde vannet og når du er der nede kan du bare være. Hjernen din forstår ikke hva som skjer, fordi du mister retningssansen. Du er på en måte midt i tomheten. – Rekorden min når det kommer til å holde pusten er 6 minutter og 39 sekunder, og min seneste rekord i å dykke under isen i bare badedrakt er 103 meter. Fridykking er ikke en ekstremsport. Det er mer en anti-ekstremsport, fordi det får deg til å slappe av og gir deg “peace of mind”. Når jeg er nede i det blå føler jeg virkelig at jeg er en del av naturen!

Fordelene er mange

Med American Express Platinum får du mange fordeler vi bare ELLEsker:

√ Middager for to, restaurantgave på 2 000 kr og flere smakfulle tilbud med Dining by Amex.

√ Ubegrenset tilgang til OSL Premium Lounge på Gardermoen og 1 400 flyplasslounger i hele verden.

√ En av markedets mest solide reiseforsikringer.

√ Poeng på alle kjøp som du kan brukes på det du vil.

Les mer om American Express Platinum-kortet og se alle fordelene her!

Medlemsavgift: 650 kr/måned (7800 kr/år)

Eks ved utsatt betaling: Eff. rente 36,67 %, 110 000 kr o/12 mnd. Kostnad 19 584 kr. Totalt 129 584 kr. (juni 2022)

Långiver: American Express Europe S.A. Avenida Partenón 12–14, 28042, Madrid, Spania

Vilkår gjelder. Tilbudet middager for to gjelder én gang per konto og aktiv tilbudsperiode. Nåværende tilbudsperiode pågår fra og med 26. september til og med 13. november. Tilbudet restaurantgave gjelder bare en gang per konto under kampanjeperioden (6. juli – 31. desember 2022). Gavekortet sendes til den e-postadressen du har angitt i registreringen.

Powered by Labrador CMS