Nytt dansk møbelkonsept

Her har de så mye fint!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med alton&heim

Vi har fått et nytt dansk favorittmerke...

Det danske møbelkonseptet alton&heim har endelig kommet til Norge!

Dette er møbler for deg som er opptatt av nordisk design og bærekraftighet - til de riktige prisene.

Vi liker at alton&heim er så miljøbevisste - De er bevisste på materialene de bruker og hvor de kommer fra. Og sørger alltid for at miljøet blir tatt hensyn til i hvert produkt som lages.

Hos alton&heim kan du glemme sofakampanjer og rabatt på fødselsdager. Her er prisen alltid den samme!

Fokus på bærekaft

All møbelproduksjon skjer i Europa med korte transportavstander, gode forhold for medarbeidere og sunne materialer som du ønsker å ha i hjemmet.

Skal du pusse opp eller er du ute etter nye møbler med et minimalistisk preg? Da bør du sjekke ut showroomet til alton&heim i Stortingsgata 30 i Oslo.

Hos alton&heim kan du lage ditt eget møbelkonsept og de har en rekke materialer i tekstil og skinn du kan velge mellom, både når det kommer til sofaer, lenestoler og puffer.

Alle møblene lages på bestilling!

Shop våre favoritter fra alton&heim:

Marsh-serien

Denne modulsofaen passer til enhver stue - sofaen har svært mange kombinasjoner og kan bli til alt fra en liten hyggesofa til en stor sofa for hele familien.

Vi elsker den mattlakkerte skuffemodulen i røkfarget eller hvit eik hvor du kan ha aviser og fjernkontrollen oppi!

Moor-serien

Moor-kolleksjonen til alton&heim er nordisk design i høy kvalitet. Med sine rette linjer og en god sittekomfort, gir både sofaen, lenestolen og puffen en utrolig verdi til hjemmet ditt.

Putefjærene er opprinnelig utviklet til bruk i madrasser, noe som gir en høy sittekomfort. Ryggen er en kombinasjon av dun og skumgummi.

Basalt-serien

Bordserien Basalt har en innovativ kombinasjon av en kraftig, skråstilt bendesign i massiv tysk eik og en lett topplate i eik eller linoleum. Alt er produsert hos en av de beste bordprodusentene i Danmark, som er spesialist på linoleum og tre.

Basalt-serien fåes i to størrelser, med et uttrekkssystem hvor ileggsplaten kan skjules under topplaten.

alton&heim har en stor forkjærlighet for linoleum. Dette unike nordiske materialet er et 100 % unikt naturprodukt som kan etterbehandles om det får en ripe i seg.

Den europeiske eiken Quercus Robur, kommer fra en FSC-sertisert skog i Schwarzwald og den røkte fargen kommer fra en kokeprosess på over 6 uker, som skaper en lekker gjennomgående farge. Pond-serien: alton&heim måtte helt til England for å finne en møbeldesigner som kunne fullende våre tanker om en sjarmerende stol- og benk-serie med utvendig understell. Pond-serien uttrykker på beste vis nordisk håndverk, og den utmerker seg ved en sittekomfort som stort sett er den beste på markedet. Pebbles-serien: Pebbles-serien er designet av den kjente, danske møbeldesigneren Niels Gammelgaard. Med sitt nordiske uttrykk fremstår serien som svært aktuell, men med tydelig rot i 1960-tallets formgivning, noe som tydelig vises i det ovale ”nyrebordet”. Bordene er fremstilt i høy kvalitet med en flott kant i massiv eik. Bordene fås i eik, og kommer blant annet i hvitpegmentert, lyse grå, mørkegrå og røkt eik. Ashler-serien: Sofabord-kolleksjonen Ashler utgjør en svært bred basiskolleksjon hvor man kan kombinere forskjellige varianter av understell i stål eller massivt tre, og topplater i linoleum og røkfarget glass. Møbeldesigneren har valgt en lavere standardhøyde slik at høyden passer perfekt til alton&heims sofaer. Bordet er produsert hos våre danske leverandør som behersker den vanskelige kunsten å produsere linoleumsplater med en uhyre tynn profil, noe som skaper bordets fine letthet. Lamper: alton&heim har også et bredt utvalg av lekre lamper. Våre favoritter er blant annet SEED-pendel, ACORN-pendel, ROWAN-vegglampe og ROWAN-gulvlampe. alton&heims lamper og belysning er flott dansk design til en god pris. En lampe fra alton&heim er laget i god kvalitet som kan vare i mange år.
Powered by Labrador CMS