Alt du trenger å vite om Gucci-AW 18 kolleksjonen

Det er mye rart som skjer i hodet til designeren Alessandro Michele!

Publisert Sist oppdatert

Slik ser det ut når Gucci går til tannlegen: Gucci-hub i Milano var for anledningen gjort om til en operasjonssal. På forhånd hadde alle de inviterte fått en stoppeklokke som tikket ned til showstart. Michele ser på utforming av en kolleksjon som en operasjon, med denne kolleksjonen ønsket han å ta oss med i alt det rare som foregår oppi hodet hans.

Foto: ImaxTree.

En drage på catwalken: Noe inspirert av Game of Thrones, bar en av modellene en sovende, håndlaget drage på catwalken. Har du sett noe så søtt og ekkelt før? Foto: ImaxTree.

Sneakersene sosiale medier har gått bananas over: Klumpete joggesko er det hotteste du kan ha på beina akkurat nå. Og Gucci har slengt seg på trenden. Dette blir garantert neste sesongs it-sko! Foto: ImaxTree.

3-D Briller: Cat-eye solbrillene har vært i motebildet en stund nå, og for høst/vinter 2018 har Gucci som vanlig tatt det hele ett hakk lenger. Foto: ImaxTree.

En dame for sin hatt: En hatt formet som et kinesisk tempel, en balaklava pyntet med strass og en New York Yankees-lue med klaffer og dusker. Gucci hadde et bredt spekter av hodeplagg i kolleksjonen sin. Foto: ImaxTree.

Retro-veskene er tilbake i motebildet: Etter at Alessandro Michele tok over Gucci, ble det en stor interesse for vintage Gucci igjen. Nå har han brakt de gamle veskemodellene tilbake inn i kolleksjonen sin. Smart! Foto: ImaxTree.

Morbid-mote: Mye skjer i hodet til designer Alessandro Michele og det var det han ønsket å illustrere med årets kolleksjon. "Vi er Dr. Frankenstein for våre egne liv, det er en klinisk prosess som skjer i hodet mitt når jeg designer, som en operasjon. Det var det jeg ønsket å illustere med denne kolleksjonen", sa Michele til Vogue.com. Foto: ImaxTree.

Har du fått med deg: Prins på catwalken?!

Powered by Labrador CMS