Alicia Vikander og Emma Stone fronter ny Louis Vuitton kampanje

Se bildene eksklusivt på ELLE.no

Publisert Sist oppdatert

I Louis Vuittons nye vårkampanje finner du de tre kvinnelige skuespillerne Emma Stone, Léa Seydoux og svenske Alicia Vikander.

Se bildene fra kampanjen eksklusivt her på ELLE.no.

Det franske motehuset Louis Vuitton slapp nylig den nye vårkampanjen for tre av sine veskeklassikere – Capucines, Twist og Dauphine. Kampanjen The New Classics frontes av tre av merkets kvinnelige ambassadører og skuespillere - Emma Stone, Léa Seydoux og svenske Alicia Vikander.

Skuespillerne er gode representanter for den moderne sterke kvinnen, noe som også gjenspeiler målgruppen til motehusets nye klassikere.

Den nye Louis Vuitton-kampanjen, som oser av attitude og energi, er fotografert av den New York-baserte fotografen Craig McDean og stylingen står den franske stylisten Marie-Amélie Sauvé for.

Se alle bildene her:

Emma Stone med vesken Capucines

Emma Stone fronter kampanjen med den nye veskemodellen Capucines,en perfekt hverdagsveske. Den er både moderne, klassisk og praktisk og har fine detaljer som blant annet en lang avtagbar veskerem og synlig logo. Vesken finnes i flere ulike størrelser, farger og mønstre.

Alicia Vikander med vesken Twist

Det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander er modell for veskemodellen Twist, en edgy veske med detaljer som passer den mer trendbevisste kvinnen. Den har fått navnet sitt etter den smarte lukkemekanismen, en LV-logo du kan vri om på.

Léa Seydoux med vesken Dauphine

Den franske fotomodellen og skuespilleren Léa Seydoux fronter vesken Dauphine, en moderne versjon av motehusets klassiske monogram-veske fra 1976. Vesken bærer det kjente monogramet i to ulike fargenyanser og har en sirkulær logo på front.

Kampanjen vil være aktuell fra mai 2019, men veskene er allerede tilgjengelig i butikk nå.

Se den nye kampanjefilmen her:

https://youtu.be/hH2DyySFBa8

Powered by Labrador CMS