Slik redder du en dårlig hårdag

Dette er hårrutinene og produktene influenser, Alexandra Hoang sverger til.

Publisert Sist oppdatert

Influenser og grunnlegger av nettsiden CandidThat.com og Candid Talks, Alexandra Hoang, ser alltid like velfrisert og fresh ut.

Vi tok en prat om hvordan hun pleier og styler lokkene sine, og hvilke produkter hun sverger til.

Q&A med Alexandra Hoang

Hvordan vil du beskrive håret ditt?

Kérastase Energising Scrub, kr 375.

– Mørkebrunt og spagetti-rett, men jeg krøller det hver bidige dag. Håret mitt har gått gjennom mange runder med bleking og varmeapparater, så jeg trenger ikke hårspray for at krøllene skal holde seg en hel dag. Grunnen til at jeg krøller er at jeg ønsker volum i håret, noe jeg ellers ikke får når det er helt rett. – I dusjen bruker jeg Kérastase Fusio Scrub Energisant, fordi jeg har en fet hodebunn om det ikke forebygges. Den renser hodebunnen på en skånsom måte.

Har du testet mange ulike frisyrer?

Hva er redningen om du har en skikkelig dårlig hårdag?

– Jeg har hatt grått, balayage, ombre, grønt, brunt, oransje og rødt hår. Langt, skulderkort og bollesveis. Jeg er glad jeg har eksperimentert mye med det, for nå vet jeg at jeg trives best med mørkt hår. Jeg foretrekker en klassisk og elegant look.

Björn Axén Dry Shampoo Green Apple, kr 100.

– Björn Axén Dry Shampoo Green Apple. Den lukter godt, og har hjulpet meg hver gang tiden har vært knapp. Björn Axén Heat Styling Protection gir håret mitt glans samtidig som den beskytter. NUXE Huile Prodigieuse Florale er en god tørrolje som ikke tynger håret, og den er veldig bra for de slitte tuppene mine.

Björn Axén Heat Styling Protection, kr 195.

NUXE Huile Prodigieuse Florale, kr 343.

BaByliss Pro 180 Curling Iron Sublim Touch 25mm, kr 288.

Hvis du bare kunne brukt tre produkter til håret resten av livet, hva ville disse vært og hvorfor?
– Krølltangen min fra Babyliss 25mm har vært en favoritt siden jeg var 13 år gammel. The Original Tangle Teezer er den mest skånsomme børsten jeg har. Med farget hår har jeg alltid behov for en oppfriskende hårkur, og Kérastase Crème Chronologiste Hair Mask er en soleklar favoritt!

The Original Tangle Teezer, kr 179.

Powered by Labrador CMS