Se bildene fra dåpen til prins Louis

Foto: Getty Images

I dag ble lille prins Louis døpt, og både mamma Kate og tante Meghan skinte i lekre antrekk.

Publisert Sist oppdatert

Prins Louis har blitt tre måneder og i dag ble han døpt i Chapel Royal i St James’s Palace.

Og det var første gang folket fikk se prinsen siden fødselen 23. april. Han var ikke i bryllupet til onkel Harry og tante Meghan og heller ikke å se på Trooping the Colour tidligere i sommer.

https://www.instagram.com/p/BlBAyMPHpOK/?taken-by=kensingtonroyal

ANTREKKENE

Det var mamma Kate Middleton som bar prinsen inn i kapellet. Hun hadde på seg en fantastisk kremhvit kjole fra Alexander McQueen og matchende hatt med blomster og slør fra Jane Taylor. For et antrekk!

Tante Meghan Markle strålte også på dåpsdagen iført grønn kjole fra Ralph Lauren og hatt av Stephen Jones. Chic og stilig som alltid.

Prins William og prins Harry hadde begge på seg blå dresser og blått og turkist slips.

Hovedpersonen, Louis hadde på seg en kopi av dåpskjolen i silke og blonder som har blitt brukt av de kongelige siden 1841. Det er dronningens skredder, Angela Kelly som har laget kopien, som både George og Charlotte også hadde på seg da de ble døpt.

FADDERE

Storebroren til Louis, prins George ble døpt i det samme kapellet i 2013, mens prinsesse Charlotte ble døpt i Church of St Mary Magdalene i Norfolk in 2015.

I forkant av dåpen har det vært store spekulasjoner rundt hvem som skulle være faddere for lille Louis. Oddsene lå på William og Harrys tidligere barnepike, Tiggy Pettifer og Williams private sekretær, Miguel Head. Men det var Nicholas Van Cutsem, Guy Pelly og Lucy Middleton som fikk det ærefulle oppdraget.

Dronning Elizabeth II og prins Philip var ikke i oldebarnets dåp av helsemessige årsaker.

Se også: Meghan Markle på sitt første oppdrag med dronningen!

Powered by Labrador CMS