5 INSPIRERENDE FESTIVALANTREKK

Publisert Sist oppdatert

Denne helgen er det duket for den kjente engelske musikkfestivalen Glastonbury, hvor det alltid kryr av kult kledde it-girls. Vi gir deg derfor 5 inspirerende festivalantrekk fra tidligere år.

Skal du kanskje på festival i helgen? La deg inspirere av disse 5 freshe damene til hva du kan ha på deg i helgen.

Alexa Chung:

Du trenger ikke føle deg kjedelig kledd selv om været er kjedelig. Gjør som Alexa Chung og gå for et par lekre lakkbukser kombinert med noen kule slagstøvler og en statement t-skjorte. Det er bare kult om du sånn tilfeldigvis "låner" jakka til kjæresten.

Kate Moss:

Supermodellen Kate Moss har vært på en fest(ival) eller to før og vet selvfølgelig hvordan hun skal se smashing ut! Ikke vær redd for å bruke ting som glitrer og skimrer på festival. En dressjakke i sølv er super fresht til en masse sølvsmykker, høye boots og sorte trange jeans. Prikken over i`en er de røde solbrillene med gjennomsiktig glass. Også må jo selvfølgelig håret ditt se sånn tilfeldig bustete ut!

Edie Campbell:

Den britiske modellen er kjent for sin androgyne stil og hun rocker den som en ekte stjerne. En kamelfarget shirling jakke til et par oppbrettede dressbukser er helt perfekt på festival. Rock det til med et par Dr Martens og noen store statementbriller.

Poppy Delevigne:

Den britiske moteprinsessen Poppy Delevigne`s antrekk, tar aldri feil. Den blomsrtete korte kjolen er et stort must denne sommeren og Poppy vet hvordan hun skal style den med militærboots, en hoodie og sherling jakke. En designerveske sånn tilfeldig hengende ned fra skulderen i en kontrastfull farge gjør antrekket enda mer spennende.

Suki Waterhouse og Lily Donaldson:

Det skal se casual ut! Ikke overdriv for mye med altfor masse dill dall. Gjør som disse jentene og gå for collegegenser med skrift på og et blomstret lite skjørt,akkompagnert med en kul lue og kjempe møkkete gummistøvler eller gå for en denimlook fra topp til tå med kule halskjeder i gull og en hvit magetopp. Her er poenget å dresse seg ned, samtidig som du ser fresh og trendy ut.

Bilder via Getty Images.

Powered by Labrador CMS