Jennifer Lopez har forlovet seg igjen

– Med en forlovelsesring verdt nesten 50 millioner kroner!

Publisert Sist oppdatert

Jennifer Lopez: Sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez (49) er forlovet igjen.

Denne gangen med baseballspilleren Alex Rodriguez (43). De annonserte forlovelsen på Instagram i går, med en massiv diamantring.

På bildet, med noe som kan se ut som et bål, en strand og solnedgang i bakgrunnen (litt klisjé, men vi elsker det!) ser man hånden til Rodriguez som holder hånden til Lopez og på ringefingeren: en massiv diamantring.

Paret har vært kjærester siden 2017. Før det var Jennifer Lopez gift med sangeren Marc Antony fra 2004 til 2014, mens Alex Rodriguez var gift med Cynthia Scurtis fra 2002 til 2008.

https://www.instagram.com/p/Buzz2J8ADNB/

"she said yes ♥️," står det på Instagram-bildet Rodriguez la ut på Instagram i går. Lopez har lag ut samme bildet med en masse hjerte-emojier bak.

Ifølge ELLE.com er ringen verdt alt fra 1 til 5 millioner dollar, det vil si fra 10 til 50 millioner norske kroner!

Ringen er en smaragdslipt diamant på cirka 10-15 karat.

Smaragdslipte diamanter ble populært på 1920-tallet, hvor rette linjer og art deco-stilen var trendy. Man har sett en interesse av slike stener i senere tid og kjendiser som både Amal Clooney og Beyoncé har forlovelsesringer med denne formen.

Jennifer Lopez viser kjærlighet på Instagram

https://www.instagram.com/p/BuuzbdUAn3w/

Paret er glad i å vise verden hvor forelsket de er i hverandre, og legger gjerne ut bilder av seg sammen. Være seg en gallapremiere eller en lekker ferie de er på sammen. Mon tro om de kommer til å være like ivrige på å dele sitt eget bryllup på sosiale medier?

https://www.instagram.com/p/BuxK8jpAK8-/

https://www.instagram.com/p/BuVF0ZlgEos/ Paret kler hverandre godt! Mon tro om Alex Rodriguez kommer til å ha smoking på seg på den store dagen? Og hva kommer til Jennifer Lopez til å ha på seg? Hun er som oftest glad i kjoler som er tettsittende. Den 49 år gamle popstjernen holder seg utrolig godt og liker å vise frem kroppen sin.
Powered by Labrador CMS