5 ting vi har på topplista nå

Øredobbene vi elsker akkurat nå, boka du må lese og designeren du garantert vil se mere til i tiden som kommer.

Publisert Sist oppdatert

Nyheter 2019: Dette er det hotteste innen mote, kultur, litteratur og musikk akkurat nå.

Merket du må vite om

Ørefokus

Drøm deg bort til Paris

Denne boka må du bare lese!

Nynn med Khalid

PSST!

Marine Serre er en av de mest spennende designerne akkurat nå. Halvmånemønsteret til designer Marine Serre er en hit hos stjerner som Beyoncé, Bella Hadid og Dua Lipa. Den Paris-baserte designeren har bygget opp litt av et omdømme på bare noen få sesonger. Hun hylles av moteanmeldere, mens avdøde Karl Lagerfeld beskrev henne på følgende måte: «en vilje av stål». Serre har jobbet for flere av de store motehusene, og etablerte merket sitt mens hun jobbet som designassistent for Balenciaga. I 2017 vant 27-åringen LVMHs kåring av fremadstormende unge designere, og hennes design er en edgy miks av det feminine, det sporty og det særegne. Du kommer garantert til å se mer av Marine Serre framover!

Visste du at Specsavers har fått et enda bredere utvalg designerbriller? I tillegg til brilleinnfatninger fra Balmain, Karl Lagerfeld og Hugo Boss, selger de også solbriller fra blant annet Kenzo og Marc Jacobs til en overkommelig pris (fra kr 1995). Mer info på Specsavers.no.

Du får kjøpt Valet hos Net-a-porter fra kr 1100.
Det bugner av statement-pynt å henge i ørene, og øreringene fra australske Valet kombinerer vakre farger med dramatiske former.
Forfatter Hans Petter Blads siste bok Paris-kontorene skildrer forfatteren Lukas Hørslevs møte med Paris, der han etablerer Paris-kontorene, hvor han skriver på offentlige steder som kasinoer, kafeer og metrostasjoner. Romanen går over flere tiår og er både en flott bok og en guide til Paris.
Free Spirit Tour - Musikalsk kveld med Khalid. Den amerikanske sangeren og låtskriveren Khalid lager stemningsfull, kul, særegen og fin musikk. Konserten hans i Oslo Spektrum 13. September blir garantert en flott opplevelse. Få den med deg, du også.
Powered by Labrador CMS