Beste julekalender 2022: 13 adventskalendere med skjønnhetsprodukter

Årets beste julekalendere

Publisert Sist oppdatert

Beste julekalender 2022: La oss gjør adventstiden enda litt hyggeligere med en fin julekalender. Disse 13 julekalderne er proppfulle av skjønnhetsprodukter, og vil definitivt være et stort lyspunkt gjennom desember. Et lite tips er å sikre seg sin favoritt ganske fort, da adventskalendere har en tendens til å bli utsolgt lenge før årets hyggeligste måned.

Her finner du alt fra mindre kalendere – til en rimelig penge – med produkter i reisestørrelser til store og ekslusive kalendere med faktisk størrelse på produkter.

Vi elsker å teste julekalendere, da det er en perfekt anledning til å teste ut flere forskjellige produkter fra ett merke. Unn deg selv litt ekstra i adventstiden med én eller flere av disse 12 kalenderne:

MAC-julekalender 2022

Julekalenderen fra MAC er fylt med 24 små og store overraskelser. Gavene kommer i miljøvennlig, gjenbrukbar emballasje i limited-edition.

Fra MAC, kr 2395 (annonse).

ORIGINS-julekalender 2022

Kalenderen fra Origins er fylt med 24 hudpleiefavoritter i ministørrelse til ansikt- og kroppleie.

Origins, kr 1800 (annonse).

L'ORÈAL PARIS-julekalender 2022

I adventskalenderen fra L'Oréal Paris Bak er det 24 lukter med et utvalg av makeup-, hudpleie- eller hårpleieprodukter.

L'Oréal Paris, kr 1165 (annonse).

ESSIE-julekalender 2022

Få ekstra freshe negler denne sesongen med kalenderen fra Essie. Her får man neglelakker i både mini og normal størrelse.

Essie, kr 855 (annonse).

YVES ROCHER-julekalender 2022

Test ut det franske merket Yves Rocher med denne kalenderen med 24 lukter fylt med produkter til ansikt, kropp og hår samt makeup og parfyme.

Yves Rocher, kr 549.

LUMENE

Denne luksuriøst nordiske adventskalender inneholder 24 skjønnhetsfavoritter fra Lumene. Den inneholder 17 hudpleieprodukter og 7 sminkeprodukter – kanskje finner du en ny favoritt?

Lumene, kr 905 (annonse).

Caia Cosmetics-julekalender 2022

Årets kalender fra Caia Cosmetics – makeup-brandet til Bianca Ingrosso – er en luksuriøs toalettmappe fylt med 24 fantastiske luker med makeup- og hudpleieprodukter.

Caia Cosmetics, kr 1795.

RITUALS-julekalender 202

Rituals har for mange blitt en favoritt, og om du er én av de som har lagt sin elsk på merket, så er denne kalenderen for deg. Den største kalenderen inneholder flere produkter i full størrelse. Om du ønsker en mindre kalender, finnes det to rimeligere varianter.

Rituals, den største, kr 1735.

THE BODY SHOP-julekalender 2022

The Body Shop har også tre ulike kalendere i år – alle med litt ulikt innhold. Ultimate (under) inneholder 25 produkter som vil ta vare på både kropp, hår og ansikt, blant annet flere av deres bestselgere.

The Body Shop, Ultimate, kr 1998.

LANCÔME-julekalender 2022

Denne ekslusive julekalenderen innehlder de mest populære duft, makeup- og hudpleieproduktene fra det franske merket Lancôme.

Lancôme, kr 2018 (annonse).

YSL-julekalender 2022

Denne adventskalenderen er next level ... Den har 24 som inneholder de mest ikoniske YSL-produktene: 4 sminkeprodukter i full størrelse, 19 miniprodukter og 1 overraskelse.

Ysl, kr 4015 (annonse).

KIEHL'S-julekalender 2022

Adventskalenderen fra Kiehl´s inneholder 24 ikoniske produkter, som inkluderer renseprodukter, ansiktsmasker, ansiktsserum, fuktighetskremer og mye mer.

Kiehl's, kr 1210 (annonse).

DIPTYQUE-julekalender 2022

Elsker du Diptyque like mye som oss? Da er muligens denne kalenderen verdt pengene! Tenk å få 24 ulike produkter fra dette herlige merket hver dag ... «Hver dag tilsvarer en ny konstellasjon, levende med stjerner og dansende bokstaver, og hver dag avslører en ny Diptyque-skatt, i full- eller oppdagelsesstørrelse, for å ledsage den gledelige forventningen til desember.»

Diptyque, kr 4500.

Powered by Labrador CMS