Shopping: Vi elsker bærekraftige treningsklær

Foto: Truls Qvale

adidas x Parley har nok en gang gått sammen for å bekjempe plasten i havet, og lanserer derfor i disse dager den bærekraftige og superfine FW19-kolleksjonen sin. Sjekk den ut her!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med adidas

Visste du at et lastebillass med plast havner i havet, hvert eneste minutt? Og at innen 2050 vil det være mer plast enn fisk i havet?

Det tar flere hundre år å bryte ned plast, og hver eneste bit plast som noen gang har blitt -produsert finnes fortsatt. Derfor er det helt -fantastisk at adidas - kjemper for miljøet!

adidas x Parley -en kamp for miljøet

adidas x Parley har nok en gang gått sammen for å bekjempe plasten i havet, og lanserer derfor i disse dager FW19-kolleksjonen sin. Dette er en kolleksjon der garnet i alle plaggene i hovedsak er laget av Parley Ocean Plastic.

Den superfine treningskolleksjonen kommer med det beste innen både ytelse og øko-innovasjon, og er en manifestasjon av det pågående arbeidet for å takle det globale problemet med plastforurensing i havet. Det skal gjøres med arbeid både for bevissthet, opplysning og produktnyvinninger.

Det er på tide å ta vare på planeten vår, og på den måten tar vi også vare på oss selv.

Overlevelsen starter her, og det starter med en kamp. For havet!

Hver kreasjon og hvert plagg i adidas x -Parley-kolleksjonen er en del av kampen for å beskytte havene våre, og gjøre dem frie for plast. For å produsere kolleksjonen har plastavfall blitt - plukket på bortgjemte strender og i kystområder, og dette spinnes deretter om til høytytende trenings-plagg!

- Lekker design, hi-tech og bra for planeten. Dette skaper ren treningsglede denne høsten!

Plastmisbruket vårt må bort, og vi må tenke nytt. Vi må omfavne de nye metodene for å forvandle søppelet til noe bedre, slik at vi kan redde planeten vår.

ADIDAS W.N.D Parley Jacket fra adidas, kr 999.

Denne vindjakken er lett og vannavstøtende, og den lages av garn produsert i samarbeid med Parley for the Ocean. Garnet er i hovedsak laget av Parley Ocean Plastic™, som er laget av resirkulert avfall hentet fra strender og kystområder! Chic og kul treningsjakke som samtidig er bærekraftig?

Vår drømmekombinasjon!

Don’t Rest Parley BH fra adidas, kr 499.

Denne sports-BH-en har x-rygg og justerbare stropper for maksimal støtte under trening!

Parley Tanktopp fra adidas, kr 449.

Vi elsker bryterryggen, det fine mønsteret og fargene sammen – denne vil vi ha i høst!

Believe This -Parley 7/8 Tights fra -adidas, kr 649.

Denne treningstightsen designes med havet i tankene. Høy på livet, deilig stretch, laget av fukttransporterende materiale og en ren drøm å trene i!

Slik får du stilen

Gjør som adidas-amabassadør og it-girl Janka Polliani og tren i bærekraftig treningstøy, produsert av havplast.

Hele kolleksjonen er tilgjengelig her hos på g-sport.no og i utvalgte g-sport-butikker i hele landet fra og med uke 34.

Foto: Truls Qvale/Pudder Agency

Hår og Makeup: Sara Schultz Pedersen/Pudder Agency

Powered by Labrador CMS