Høstens heiteste hår

Vi har fått de heiteste hårtipsene som gjelder denne høsten. Og du kan skape looken selv! Alt du trenger er...

Publisert Sist oppdatert

ELLE i samarbeid med Adam og Eva

Det er ikke bare på catwalken under moteuka det skjer, det koker nemlig backstage! Det er her glødende hud, trendy hår og lekre lokker skapes, og vi har pratet med Eirik Thoresen, stjernehårstylisten til Adam og Eva – mannen som skapte trendy lokker under Oslo Runway. Her er hans beste hårtips, trendene han elsker og tips for å ha en sunn manke!

Johannes Laukeland Fester Sunde

Eirik er en anerkjent stjernehårstylist i motebransjen, og har gjort mange moteserier og anerkjente kampanjer. Som Creative Director har han og Adam og Eva deltatt på utallige visninger verden over. Vi gikk backstage for å møte han og hans team i Adam og Eva som hadde hovedansvaret for hår under Oslo Runway. Her er de heiteteste hårtipsene!

Johannes Laukeland Fester Sunde

– Hver sesong må man tenke nytt, og på By TiMo, så ønsket jeg at jentene skulle være freshe, litt røffere enn de har vært før. Så jeg brukte litt mer produkt enn jeg har brukt før, slik at håret ikke ble så perfekt. Jeg tenkte at jeg ville ha en kontrast, siden location og kolleksjonen til By TiMo var så fin, så ville jeg at de skulle ha litt røffere utrykk på håret. Jeg brukte mer produkt i håret og hvis man ser nøye etter så ser man at det er litt smårufsete og teksturert hår innimellom. Det ga en utrolig fin kontrast til kolleksjonen.

foto: Johannes Laukeland Fester Sunde

– Helheten er veldig viktig for meg, og jeg og mitt team i Adam og Eva går nøye gjennom ideen bak kolleksjonen, utrykket, hva ønsker man å få frem og deretter skaper vi looken. Det å forstå hele visjonen, og videreføre den, er det viktigste for meg som hårstylist.

foto: Johannes Laukeland Fester Sunde

– Når det kommer til Line of Oslo, så går det mye på personlighetstrendbildet. At man ikke har samme hår på alle modellene, men skaper unike utrykk per modell, sier Eirik. Da jobber jeg ut ifra håret til hver modell, og skaper hver jente til den beste versjonen av seg selv. Og denne trenden er en trend som appellerer veldig til meg; unikhet!

foto: Johannes Laukeland Fester Sunde

– En av hårtrender nå til høsten er at den glossy manken er tilbake til det fulle, en look jeg elsker. Det at håret skal se sunnere ut, mer vellpleid, glossy lengder, helst fønet, og at volum er tilbake det er gøy! Så er det en ting man skal investere i denne høsten så er det en rundbørste og en bra hårføner. Tilbake til basics! Tenk 60 tallet – volum!

Drømmedama å gjøre hår på:

– Madonna – dama ble 60 i går, og hun har jeg alltid elsket, så å gjøre hennes hår på 60-årsdagen hadde vært morsomt!

Eiriks Hair Do:

– Kur en gang i uken, gå mellom 6 - 8 uker til frisøren for å holde på frisyren og fargen.

Så jenter, ta tak i rundbørsten og gi deg selv en skikkelig føn denne helgen! Har du ikke rundbørste? Fortvil ikke, Adam og Eva har alt du trenger slik at du kan DIY hjemme!

Powered by Labrador CMS