Lene Orvik letter på sløret

Dette kan du vente deg i Lene Orviks nye podkast.

Publisert Sist oppdatert

Lene Orvik podkast: Forrige uke slapp Lene Orvik sin første podkast, hvor hun deler ting ved sitt privatliv som hun aldri har delt før. Og det er virkelig en ny Lene vi blir kjent med...

Vi tok en prat med influenseren om hvorfor hun har valgt å lette på sløret og åpne seg opp i sin nye podkast "I dybden" med Lene Orvik.

Hvorfor starte podkast nå?

Jeg har jobbet med sosiale medier i 10 år. Før, når jeg var yngre - turte jeg å by litt mer på meg selv, enn det jeg gjør i dag. Jeg har kanskje blitt litt skadet av kritikk, og som offentlig person har jeg naturligvis blitt dømt opp igjennom - og det har gjort at jeg har satt opp vegger og trukket meg inn i skallet mitt. Jeg har vært personlig, men ikke privat! Et Instagram-bilde er jo bare en brøkdel av hverdagen og livet - og det er veldig vanskelig å vise sin fulle personlighet og å gå i dybden via sosiale medier.

https://www.instagram.com/p/B7WdfmNg3CC/

Det har nok vært ekstra vanskelig for meg, siden jeg generelt sliter med å være sårbar. Da har det vært enklere for meg å bare fokusere på det «overfladiske» også har jeg tatt de andre kampene på privaten.

Men nå kjenner jeg meg klar for å åpne opp, dele og utfordre meg selv - og by på det som faktisk er bak fasaden. Det føles veldig riktig å gjøre det i en podkast, som føles så nært.

Dette er en ny arena for meg, men jeg må jo innrømme at jeg har skikkelig tro på dette fremover - Det er veldig gøy!

Hva handler podkasten din om?

Dette er i bunn og grunn min historie. Mine erfaringer, utfordringer og problemer som jeg har stått ovenfor på min vei. Jeg ønsker å dele, og fortelle om hvordan jeg taklet de ulike problemstillingene sånn at det kanskje kan hjelpe de som lytter på. I tillegg synes jeg det er fint og modig å åpne seg opp og vise at livet faktisk ikke alltid er så rosenrødt som det ser ut til. Jeg har hatt mine ting, det har vi jo alle, men min største frykt har vært å dele det. - Men se hvor langt jeg har kommet i dag.. Dette får meg til å vokse!

Kommer du til å dele ting du ikke har delt med leserne dine før?

Ja, helt klart! Både om kjærlighet, hvordan jeg taklet det å plutselig skulle være Lene alene uten kjæreste, lære meg å trives og elske eget selskap, uten å føle på den ensomhetsfølelsen som kan snike seg innpå. Jeg deler litt om sex og singelliv, det er jo alltid gøy å høre om. I tillegg så er jeg inne på temaer som har vært veldig sårbare for meg. Usunne relasjoner, å ha en person nært inntil meg som har vært deprimert, og hvordan dette har påvirket meg som person. Denne podkasten handler rett og slett om meg, i møte med andre mennesker gjennom mange år.

Hvordan har du det i disse Korona-tider og har du noen råd til oss som er litt lei?

Jeg har det faktisk veldig fint! Selvsagt er man berørt av situasjonen vi står i, hvem skulle ha trodd at dette kunne skje...

Men nå må vi faktisk bare gjøre det beste ut av det. Jeg er jo litt flink til å snu negative situasjoner om til noe positivt - for det hjelper ikke å grave seg ned og dyrke det negative for alt det er verdt.

Jeg går mye turer i skog og mark, det er terapi for meg. Her om dagen pakket jeg sekken, lagde te på termos, hadde med nystekte proteinrundstykker, brunost og jordbærsyltetøy og tok lunsjen i marka. Det gav meg så mye!

https://www.instagram.com/p/B-kEg4ZAAbk/

Hjemmetrening har blitt en favoritt - Jeg har funnet en app som jeg liker veldig godt, og som får meg skikkelig i gang! Fitplan heter den, og jeg kan virkelig anbefale programmet Stay Home Keet Fit med Linn Lowes. Jeg er inne i en Harry Potter-maraton, og ser på Love Island UK. Kan varmt anbefale sesong 5 og 6, enkel underholdning som man blir hektet på.

Jeg lager også ekstremt mye mat og koser meg veldig på kjøkkenet, deler en del oppskrifter på instastory og har en egen highlight, om noen trenger inspirasjon. Snakker mye på Face-Time, drikker vin også spiller jeg en del Wii U med Mario og gjengen. Og selvsagt går hverdagene mest til jobb for min del, så der er jeg heldig.

Hvilken pod-episode gruer du deg aller mest til å vise?

Den som kommer neste torsdag. Episode 1, del 2. Her deler jeg alle detaljer ved det å være i to usunne relasjoner. Jeg går så langt ned i dybden som jeg egentlig kan gå, og det er skummelt. Føles ekstra skummelt og sårbart fordi jeg aldri har delt det før. Det er viktig for meg å si at jeg vet det alltid finnes to sider av en sak, men dette er min historie av det. Det som er det positive med å oppleve vanskelige ting, er jo at man lærer av det. Og jeg har lært veldig mye! Så ja - den er juicy! Gruer meg veldig.

Er det noe du ikke deler?

Jeg deler alt jeg synes er relevant, og som i stor grad har påvirket meg. Jeg holder ikke tilbake på noe jeg synes er viktig å dele, så jeg vil si jeg deler det meste ja! Det viktigste i livet mitt er med i disse 10 podd-episodene...

Lene Orviks nye podkast distribueres av podkastplattformen Acast. Du finner podden på Acast og alle andre podkastplattformer der ute!

Powered by Labrador CMS