Meghan Markle spontanaborterte

Foto: Getty Images

– Åpner opp om aborten for å hjelpe andre i samme situasjon.

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markle spontanaborterte i sommer.

I et åpenhjertig brev til New York Times, forteller Meghan Markle om spontanaborten som skal ha skjedd en julimorgen i år.

– «Jeg fikk en plutselig magekrampe og falt i bakken», kan Meghan fortelle til avisen.

Meghan Markle og prins Harry bor for tiden i Los Angeles med lille Archie etter at de sa opp sine offentlige roller i fjor, og flyttet til Meghans hjemland.

Åpenhjertig Meghan

I en tekst publisert av New York Times, har Meghan valgt å fortelle åpent om hva de gikk gjennom i sommer.

Med denne teksten i New York Times, ønsker Meghan Markle å rette søkelyset mot viktigheten av å spørre andre hvordan de egentlig har det.

– «Det var en juli morgen som startet som alle andre morgener», skriver Meghan og fortsetter: – «Etter å ha byttet bleie på lille Archie, fikk jeg plutselig skikkelig magekrampe. Jeg falt på gulvet med han i armene mine og sang en vuggevise for å holde oss begge i ro. Jeg kunne kjenne i hele meg at det var noe som ikke stemte. Jeg skjønte med en gang, der jeg satt og holdt mitt førstefødte barn i armene, at jeg nettopp hadde mistet mitt andre barn». – «Timer senere lå jeg i en sykeseng og holdt min manns hånd. Jeg kysset knokene hans, som var våte av begges tårer. Stirrende på de kalde hvite veggene, lå jeg og tenkte på hvordan jeg skulle komme meg videre etter dette.»

Nå som mange er syke, ensomme, redde og separert fra de de elsker, er det viktigere enn noensinne å spørre hverandre "Hvordan går det egentlig med deg? "

Les hele den hjerteskjærende teksten til Meghan Markle her!

Powered by Labrador CMS