Årets påskenøtter

Gladnyhet! Du kan fortsatt delte på årets påskenøtter.

Publisert Sist oppdatert

I påsken kjørte vi syv forskjellige påskenøtter på Instagram, hvor du kunne vinne alt fra luksuriøse kremer og hudpleieprodukter til et helt års abonnement fra ELLE.

Den gode nyheten er at du fortsatt kan delta! Vinnere trekkes i morgen, onsdag 7. april!

Dette er årets påskenøtter:

Mandag 29. mars:

VINN VÅRE FAVORITTER FRA ISADORA!

Vi vil møte våren med en duggfrisk look, preget av pasteller og skjønnhetsprodukter som pleier. Denne påsken vil vi ha fullt fokus på egenpleie, noe det blir liten tid til i en hektisk hverdag. Heldigvis har IsaDora nå lansert en rekke produkter som kan hjelpe oss å opprettholde litt egenpleie i hverdagen, slik at vi kan bevare den gode følelsen av litt egentid hele året.

Delta på konkurransen her!

Tirsdag 30. mars:

VINN SERUM-KAPSLER FRA ELIZABETH ARDEN

Våren er tiden for å gi seg selv og huden en ekstra beauty-boost! ELLE´s favoritt er en duo bestående av Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping og Ceramide Retinol Line Erasing Night Serum fra prisbelønte Elizabeth Arden.

Ønsker du effektiv forbedring av huden, økt glød, spenst, fuktighet og færre linjer, er dette duoen du må ha!

Delta på konkurransen her!

Onsdag 31. mars:

VINN TURKLÆR FRA TWENTYFOUR TIL EN VERDI PÅ OVER 3000,-

Twentyfour designer og utvikler tekniske klær av høy kvalitet for norske forhold, som er like funksjonelle som de er stilige. Plaggene fra Twentyfour passer like godt på fjellet som i byen og de kan brukes til alt, i all slags vær.

Delta på konkurransen her.

Torsdag 1. april:

VINN ET LEKKERT FROKOSTSERVISE FRA STELTON

Stort sett inntas frokosten litt på farta, men dette er virkelig en rutine som fortjener litt ekstra kjærlighet. Det er mye omtanke i å dekke et koselig bord til frokost, og vi har lagt vår elsk på Theo-serien fra Stelton.

Delta på konkurransen her.

Fredag 2. april:

VINN ET ÅRSABONNEMENT AV ELLE

Du får alt det beste innen mote, kultur, livsstil, mat, interiør og skjønnhet rett hjem på døren, gjennom ELLE. Bedre blir det ikke! Ikke minst er det et herlig avbrekk å kunne bla gjennom et fysisk magasin, og koble av for en liten stund. I fjor vant ELLE prisen for Årets magasin, og vår ambisjon er at vi alltid skal jobbe for å skape et inspirerende, berikende, informativt og levende univers for alle våre lesere, hver eneste dag her på elle.no, og hver eneste utgave på print.

Vinn årsabonnement her.

Lørdag 3. april:

VINN EN KOMPLETT HUDPLEIERUTINE FRA OLE HENRIKSEN TIL EN VERDI AV 4095,-

Vi elsker å teste ut nyheter og tar gjerne frem noen gamle beautyslagere. Vi har plukket ut disse fem skjønnhetsproduktene, fordi de rett og slett er helt geniale! Og psst: Du kan vinne alle produktene i ELLE´s påskenøtter.

Delta på konkurransen her.

Søndag 4. april:

VINN 3 MÅNEDERS FORBRUK AV THE SOLUTION BEAUTY COLLAGEN FRA OSLO SKINLAB

Starter du dagen ofte med stress og uro? Her kan du lese ELLEs morgenrutine som gir deg en super start på dagen!

Delta på konkurransen her!

Powered by Labrador CMS