Keanu forever

Vårt 90-tallscrush er tilbake! Og nå er han hele internetts kjæreste.

Publisert Sist oppdatert

Keanu forever: Er du en av dem som ble varm om hjertet da du så Keanu Reeves som den nye modellen for høstkampanjen til Saint Laurents herrelinje ? Eller kanskje du nylig har oppdaget ham, i hans suksessfulle comeback-rolle som hardtslående John Wick i action-triologien med samme navn?

https://www.instagram.com/p/Bw4dyfdBJrI/

https://youtu.be/pU8-7BX9uxs

Uansett så er Keanu Reeves i vinden for tiden, og derfor er tiden er inne for en liten oppdatering på denne kjekkasen.

Keanu (hvis hawaiianske navn betyr "kjølig bris over fjellet") ble født i Beirut til engelsk mor og amerikansk far (fra Hawaii). Faren hans satt i fengsel for narkotikasalg da Keanu var liten, og de hadde lite kontakt. Keanu flyttet hele verden rundt med moren, som var kostymedesigner, og de bosatte seg etterhvert i Toronto hvor han gikk på high school til han droppet ut som 17-åring for å bli skuespiller. Etter å ha spilt i forskjellige teateroppsetninger helt fra han var 9 år gammel, dro han til Los Angeles som 20-åring for å søke lykken i filmbyen.

Les også: Er det noe mellom Lady Gaga og Bradley Cooper?

Karrieren hans skjøt fart tidlig på 90-tallet med roller i filmer som Bill & Ted, Speed, Point Break og My Own Private Idaho. Han fortsatte å spille i en rekke suksessfulle filmer utover 90-tallet, som blant annet Bram Stoker's Dracula og The Devil's Advocate. I 1999 ble han en global superkjendis etter rollen som Neo i megahiten Matrix. Utover 2000-tallet fortsatte han å spille i både smale indie-filmer og store blockbustere, og de siste årene har han ikke spilt i så mange minneverdige filmer før han dukket opp igjen i den litt overraskende filmsuksessen John Wick i 2014, hvor han spiller en pensjonert leiemorder.

Keanu Reeves er kjent for å være svært privat, og deler lite av privatlivet sitt i intervjuer. I 1999 opplevde han alle vordende foreldres mareritt da kjæresten hans Jennifer Symes fødte datteren Ava som https://www.instagram.com/p/Bw4dyfdBJrI/var dødfødt. To år senere døde også Jennifer, i en tragisk bilulykke.

Disse seriene vil du se i sommer!

Nå er altså kjekkasen tilbake i sitt ess, i en alder av 54 (!) år. 2019 er på mange måter Keanu Reeves sitt år, USA Today har til og med kalt denne sommeren "The Summer of Keanu". Han er med i tre store filmer: Toy Story 4, Netflix-filmen Always Be My Maybe, hvor han regelrett stjeler filmen i hysteriske scener hvor han spiller en komisk og intens avart av seg selv, and John Wick: Chapter 3 – Parabellum, hvor han spiller mot blant andre Halle Berry. Samtidig er han kampanjemodell for Saint Laurents herrelinje for høsten, og fansen elsker det!

https://www.instagram.com/p/BxCp_7lB3dK/

https://www.instagram.com/p/Bw5Nv9yBqPC/

Keanu har også rukket å bli kalt "internet's new boyfriend". Han er visstnok høfligheten selv, og har blitt filmet mens han uoppfordret gir fra seg setet sitt til en kvinne på t-banen og gir ekstra oppmerksomhet til en fan i rullestol. Nylig har det kommet fram at Keanu mestrer oppgaven å ta bilder sammen med kvinnelige fans uten å ta på dem. Om dette er en reaksjon på #meetoo, eller om han alltid har vært så taktfull rundt kvinnelige fans vites ikke. Uansett ser han ut til å være en likanes fyr.

I juni dukket han også opp på E3, the Electronic Entertainment Expo, en av verdens største videospill-konferanser, i Los Angeles. Keanu er med i et av de nye spillene som ble lansert for Xbox, og var der for å promotere det. Mens han snakket om spillet på scenen, ropte en fan i salen "You're breathtaking!". Keanu svarte raskt at "You're breathtaking! You're all breathtaking!". Awww, søtnos.

https://twitter.com/Xbox/status/1137854943006605312

Han innrømmet også nylig til Ellen De Generes at han hadde et crush på motspiller Sandra Bullock da de spilte sammen i Speed.

Det beste med Keanus comeback er at hans kjærkomne tilstedeværelse i media kommer til å vare en stund; neste sommer er han nemlig aktuell igjen med oppfølgereren til Bill & Ted, og sommeren 2021 kommer John Wick 4. Marvel Studios har også innrømmet at de har vært i kontakt med Keanu Reeves i forkant av nesten alle filmene de har laget, og at de har et sterkt ønske om at han skal være en del av Marvel-universet i framtiden. Det kan vi like! Keanu forever <3

Powered by Labrador CMS