Glitter og glam hos Isabel Marant

Vi får skikkelig partyfølelse av denne kolleksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Igår viste Isabel Marant frem sin ss19 kolleksjon til motefiffen under Paris Fashion Week. ELLEs Petra Middelthon var tilstede på showet og kan melde om høy partyfaktor hos Isabel Marant neste sesong. Party ble det også etter visningen i Paris. Visstnok til langt ut i de små nattetimer.

Kaia Gerber er uten tvil den mest ettertraktede modellen på catwalken denne sesongen. Hun har gått alle de store showene både i Paris, Milano og New York. Her avslutter hun gårsdagens Isabel Marant-visning i en lekker krystallbesatt oversized genser. Hvor lekkert er det ikke med de store øredobbene til?

Vi digger denne 80-talls inspirerte poseshortsen i vasket rosa denim. Neste sommer vil vi gå kledd i shorts og lårhøye, hvite støvler.

Metallisk sølv har blitt et av Isabel Marants varemerker. Akkurat sånn her vil vi gå kledd på julebord i vinter.

Bomberjakke med brede skulderputer, vasket denim og shorts med høyt liv. Denne stilen er så retro som du kan få den. Kanskje man skulle tatt seg en tur til UFF for å finne noe lignende?

Det blir ikke høyere glamfaktor enn det her! En herlig blanding av 70-tallets dynastiet og Isabel Marants ikoniske kjoler med markert midje.

Tre modeller backstage som smiler til kameraet. Shimmer, høye posebukser og paisleymønster, bare å notere seg bak øret med en gang.

Vi vil ha strassøredobber og belter. Såå kul detalj som piffer opp ethvert antrekk.

Til og med catwalken var preget av glitter og glam.

Kaia Gerber backstage.

Se for deg en krysning mellom den ville vesten og Ibiza på 80-tallet, så har du Isabel Marant ss19.

Du får det ikke mer disco enn det her! Metallisk sølv, strass og paljetter er tre nøkkelord å ta med seg til neste sommer. Men vi kommer til å la oss inspirere av denne trenden allerede nå, så se ikke bort ifra at du kommer til å se ELLE-redaksjonen ikledd dette på årets julebord!

Powered by Labrador CMS