Se bildene fra Chanel Haute Couture-showet i Paris

– Og for første gang dukket ikke Karl Lagerfeld opp...

Publisert Sist oppdatert

En brud i badedrakt, viktoriansk punk og et gedigent svømmebasseng, dette var noe av det vi fikk se under Chanel Haute Couture-visningen i Paris i går.

Snø dekket gatene i Paris i går, men inne på Grand Palais var det sommer på Villa Chanel.

Blant de vakre kulissene på Grand Palais var en typisk villa fra Sør Frankrike, med palmetrær og en stor dobbel trapp som førte ned til en gressplen med et gedigent svømmebasseng i sentrum.

Inspirert av Karl Lagerfelds favorittperiode, 1800-tallet, bar kolleksjonen preg av kjoler og tweed-drakter med båthals og lange skjørtekanter.

Det var mange paralleller til 80-tallet også, som ballongskjørtet, støvletter med spiss tå, skuldre med puffermer, rysjekanter og fjær i en fargepalett som gikk i tyggegummirosa, lyseblått, mintgrønt og pastellgult.

Modellene hadde dramatisk sminkede øyne, røde lepper og 80-talls punkhår som stod rett opp.

Det antrekket som fikk mest oppmerksomhet blant publikum, var bruden i badedrakt. Den italienske modellen Vittoria Ceretti gikk ned catwalken iført en glitrende badedrakt dekket av paljetter og med et glitrende slør i håret.

Glimret med sitt fravær

På slutten av hvert Chanel-show pleier sjefdesigner Karl Lagerfeld å komme ut på catwalken arm i arm med en modell, men i år glimret han med sitt fravær, noe som har fått mange til å spekulere i om han har blitt alvorlig syk.

Karl Lagerfeld følte seg visstnok sliten og at hadde derfor bedt sin høyrehånd Virginie Viard om å ta hans plass.

Det har også versert rykter om at tidligere sjefsdesigner i Celine, Phoebe Philo vil ta over Chanel-arven etter Karl, men det gjenstår å se...

Les også:

Den store sommertrenden for 2019

Gjett hvem som dukket opp på catwalken hos Chanel!!!

Powered by Labrador CMS