Alle de store motehusene leverer, sesong etter sesong, fantastiske kreasjoner i form av it-vesker.

Noen ender opp som døgnfluer, mens andre forblir favoritter i mange, mange, mange år. Disse it-veskene har derfor en tendens til å stige i verdi, og dermed gi deg maks valuta for pengene du velger å bruke. Under har vi samlet 8 slike ikoner som ikke bare lever evig, men som også omtales som knallgode investeringer.

Klassiske it-vesker

Chanel 2.55

En Chanel-veske sies faktisk å være en smartere investering enn å sette sparepengene dine i aksjefond. Med andre ord: Den klassiske og ultra-ikoniske 2.55-modellen er verdt å bruke noen ekstra slanter på. 

 

 

 

It-vesker

Fendi, Baguette

Fendis ikoniske baguette-veske gjorde faktisk et aldri så lite catwalk-comeback for bare noen uker siden, da det italienske motehuset viste frem til vår- og sommerkolleksjon for 2019 i Milano. Men det er ikke bare nå denne lille rakkeren er i vinden. Den er og blir en evig klassiker.

 

 

It-vesker

Loewe, Amazon 

En ikon blant ikonene. Vesken ble født for 40 år siden og trender den dag i dag.

 

It-vesker

Gucci, Bamboo Classic

Det kan nesten sies å være en tommelfingerregel; har veska et bambus-håndtak og er laget av Gucci, er det en investering verdig.

Tips: Lyst til å spare til en veske? Slik gjør du det!

It-vesker

Bottega Veneta, Nero Intrecciato Nappa Large Veneta 

Signatur-fletteteknikken til Bottega Veneta er både unik og vanvittig klassisk, og Nappa-veska anses å være blant selve kronjuvelene til det italienske motehuset.

It-vesker

Mulberry, Bayswater

Bayswater har en klassisk fasong og et tidløst design. Nyeste tilskudd til de mange variantene som allerede finnes er en glidelåsvariant med skulderrem.

It-vesker

Dior, Lady Bag

Født på 90-tallet, elsket av prinsesse Diana og senere oppkalt etter henne. Denne veska er så chic og elegant som du kan få det, og finnes i dag i utallige størrelser, farger og mønster.

It-vesker

Balenciaga, Classic City

City-en til Balenciaga har bevart sin kult-status helt siden Kate Moss ble sett bærende på den, tidlig på 90-tallet. I dag er veska nesten like ikonisk som Moss the Boss selv, med sin biker-inspirerte look og baggy form.

 

It-vesker

 

Sjekk ut: Hva disse kule damene bruker pengene sine på!

Relatert

OVERSIZED SKJORTE

Vi ELLEsker oversized skjorter

Dette plagget redder oss gang på gang.

Louis Vuitton SS23 – Live fra Paris

Se Louis Vuitton-showet SS23 her
gummistøvler

Nå har vi gummistøvler på ønskelista

9 fine gummistøvler til høsten.