8 fantastiske vinterantrekk!

Slik holder du deg kul i kulda!

Publisert Sist oppdatert

Sa du kleskrise? Fortvil ikke, la deg inspirere av disse kule vinterantrekkene og få stiltips til hvordan du skal holde deg cool i kulda!

Foto: Imaxtree

En klassisk og litt oversized kåpe er alltid fint, som her stylet lag på lag over en dress. Gå for en kåpe som er litt maskulin i utrykket, da denne garantert holder deg kul i kulda! Vi elsker spesielt en lys kåpe på vinteren, da den glir lett inn i vårgarderoben.

Foto: Imaxtree

Eller hva med denne godbit av en jakke! Saueskinnsjakken holder deg både varm og trendy. Stylet her til lyse jeans med rette ben, flate svarte boots med grov såle og en klassisk Chanel-veske, kan ikke dette antrekket slå feil. Det perfekte vinterantrekket.

Foto: Imaxtree

Den perfekte storby-looken! Husk at bøttehatten også kan brukes på vinteren, da den gir deg et kult avbrekk til den kjente og kjære ull-lua på kalde dager.

Foto: Imaxtree

Fuskepelsen er en annen vinterfavoritt, da den gir antrekket en litt rocka 70-talls-vibe som vi elsker. Bruk den til hverdags med dressbukser og jeans eller over en festkjole. En vinterfavoritt vi tar frem sesong etter sesong og som er en klassisk garderobefavoritt.

Foto: Imaxtree

Gi parkasen en super chic update ved å slenge et belte rundt midjen. Dette trikset gir looken er fin siluette samtidig som du holder deg varm. Style den til ekstra vide dressbukser og kule boots. Psst: En liten clutch gjør denne looken enda mer raffinert...

Foto. Imaxtree

Skautet er tilbake i motebildet, og gir vinterlooken din en super polished look. Hold hodet og ørene varme samtidig som du oser av pure fashion! En varm strikkegenser, en bukse, en boblejakke over og et skaut please...

Foto: Imaxtree

En nydelig gråmelert kåpe stylet til en svart strikketkjole er en superfin hverdagshelt i garderoben. Strikkejolen tar deg fra jobb til fest, og den store kåpen gir en ekstra edge til selve antrekket.

Foto: Imaxtree

En smekker og liten håndveske er superfint i kombiansjon med sesongens boblekåper. Håndvesken vil gi antrekket en litt mer voksen look, tenk Queen Elizabeth møter New York City-kulden. Sleng på et skaut, og du er good to go!

Powered by Labrador CMS