mote

5 vårlige og fargerike sneakers 

Denne våren og sommeren skal vi uppe sneakers-gamet med litt «pumped up kicks». 

Publisert

Neste uker er vi inne i den første vårmåneden, dere! Mars er i anmarsj (haha), og det er på tide å så smått planlegge vårgarderoben. Det første vi tenker på når vi skal gå fram vinter til vår, er skoene. Det er ingenting som er bedre enn å gå fra tunge vintersko til lette sneakers – og ikke minst: fra slapsete føre til bar asfalt. 

Denne sesongen er vi klare for farger – som også marsutgaven vår er et bevis på – gjerne fra topp til tå. Hvis du elsker farger, men liker å tone ned selve antrekket, så er noen fargerike sneakers helt prima. Det kan også få et gammelt favorittantrekk til å poppe litt ekstra. 

Influencer Caetana Botelho Afonso er dama å se til for fargeinspirasjon. Hun kan kunsten å mikse og matche alle regnbuens farger – sjekk henne ut for skikkelig vårsteming!

Afonso sin infleuncer-sidekick er nesten like fargerik. Vicky Montanari er her ikledd et klassisk antrekk med en god dose farge. Hun har nedtonede sneakers, men lissene er fargerike. Dette er et godt tips om du har noen sneakers som du vil pimpe opp. Kjøp et par nye lisser, og voilá – fargerike sneakers på et blunk. 

Fargerike sneakers

fargerike sneakers adidas

Adidas Originals Gazelle, kr 1345. 

Gazelle fra Adidas er en klassiker, og finnes i uendelig mange nydelige farger. Vår absolutte favoritt akkurat nå er (såklart) rosa!

fargerike sneakers new balance

New Balance 327 Sneakers, kr 1350 (annonselenke).

Hva med et par New Balance i grønn? De er fargerike, men allikevel nedtonet. 

Nike Airmax, kr 1843. 

Nike Airmax i en multifarget variant gir antrekket en pop av farge. 

Adidas Originals Gazelle, kr 1499 (annonselenke). 

Som sagt... Gazelle-sneakers fra Adidas finnes i så mange fine farger. 

Veja Esplar Sneaker, kr 1568 (annonselenke).

Om du ønsker å gå for noe litt mer dempet, kjør på med hvite og klassiske sneakers med en liten fargedetalj. Det skal ikke så mye mer til for å få vårfølelsen. 

Les også: Vårens fineste solbriller. 

Powered by Labrador CMS