skjønnhet

5 Instagram-kontoer for beauty junkies

Disse kontoene gir oss de beste makeup-tipsene.

Publisert

Trenger du litt ny makeup-inspirasjon til den nye sesongen? Her er fem kontoer som gir deg de beste how-to-videoene, de beste tipsene og triksene, og det aller siste som rører seg i sminkeverdenen. 

Lyst på ny sveis til høsten? Her er sesongens mest trendy hårfarger.

Pat McGrath 

Hva er vel mer naturlig enn å starte med hun som regnes som verdens største makeup-artist? Legendariske Pat McGrath – nå Dame Pat McGrath – har jobbet for noen av verdens største motehus: Dior, Valentino, Givenchy, Prada, Louis Vuitton ... and the list goes on, og var i 2019 del av Time Magazine sin liste over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden. 

Instagram-kontoen hennes er full av inspirasjon og how-to-videoer, og hvem vil ikke lære et triks eller to av dronningen av makeup? 

Violette Serrat

Makeup-artist og Creative Director og Makeup for Guerlain, Violette, er selve definisjonen på den franske looken. Er du fan av en bold rød leppe og glamorøs parisisk makeup, er dette kontoen for deg! Hun eksperimenterer også med lekne farger på øyenskyggen og er ekspert på å legge liner, så Violette er dama for hverdagssminke med det lille ekstra

Hung Vanngo

Hung Vanngo har 4 millioner følgere på Instagram, og det er ikke uten grunn. Den New York-baserte makeup-artisten jobber med kjendiser som Selena Gomez, Gisele Bundchen, Cara Delevingne, Jennifer Lopez, Camila Morrone og Jennifer Lawrence, og er virkelig ekspert på å fremheve naturlig skjønnhet! Denne kontoen er virkelig en must å sjekke ut dersom man skal i bryllup eller andre formelle tilstelninger. 

Leslie Dumeix

Den franske makeup-artisten, Leslie Dumeix, er ekspret på «barely there-makeup» og poster how-to-videoer som er enkle å følge – selv om du ikke er noen ekspert. Hun eksperimenterer en del med farger som fersken og rosa, og resultatet er alltid naturlig og ikke minst ... glødende! 

Katie Jane 

Katie Jane sin konto er for deg som elsker farger og eksperimentering med makeup. Hun er supergod på å forklare, og kan få omtrent ALT til å se kult ut. Selv om hun jobber med store kjendiser (som Hailey Bieber), viser hun alle looks på seg selv og forklarer nøye alle steg i prosessen. En must å følge for trender og makeup-updates. 

Leppestiften «alle» har snakket om gjennom sommeren. 

Powered by Labrador CMS