Mote

5 høydepunkter fra Gucci-visningen

Sabato De Sarno brillierte med sin debutvisning for Gucci.

Publisert Sist oppdatert

Den nye sjefsdesignerern og creative director  for Gucci, Sabato De Sarno, viste en forrykende debutkolleksjon for the ikoniske motehuset. 

Sabato har tidligere jobbet for Prada og ble håndplukket inn til Gucci etter at han jobbet 14 år for motehuset Valentino – Både som sjef for strikk og deretter som Pierpaolo Picciolis høyre hånd. 

Gucci-kolleksjonen gikk under navnet Ancorasom Sabato forklarte med at han ønsket seg «alt, og så litt til». Han vil ha «mer av Gucci». 

Han uttalte også at han ønsker at folk skal forelske seg i brandetigjen ...  Og hans kjærlighet for huset er meget tydelig.

Gucci SS24
Gucci SS24
Gucci SS24
Gucci SS24
Gucci SS24
Gucci SS24

Resultatet ble en super-sleek debutkolleksjon, bestående av glitrende detaljer, plattformsko, små shorts, logobelter, okserødt og elementer av skinn.  

Er dette den nye Gucci-dama, så melder vi oss på: hun her tikker av på alle trendbokser og vi gleder oss til å se fortsettelsen av Gucci under Sabatos styring. 

Høydepunkter fra Gucci SS24:

Gucci SS24

Shorts, lang kåpe og logobelte

Den nye Gucci-looken våren 2024

Er det en look vi kommer til å se mye av neste vår er det denne. Den lille shortsen i kombinasjon med platå-loafers, en enkel singlet og lang kåpe over. Den nye Gucci-dama er sleek, moderne og sexy! 

Gucci SS24

Statement-kjede

Gucci halskjede

Denimtrenden gir seg ikke med det første, og vi elsker Gucci-spinnen på denim-looken ved å tilføye et chunky gullkjede. Er kanskje statement-kjedene kommet tilbake nå, mon tro?  Vi håper det! 

Gucci-kjolen

Den lille svarte kjolen...

Det var mange klassiske Gucci-referanser å se på catwalken, og denne svarte sleeke kjolen var en av dem. En av våren 2024 sine store drømmekjoler.

Gucci SS24

Loafers til nye høyder

Leken loafer

Hva med en platåversjon av dine Gucci-loafers? Disse ble servert i klassisk logo men også i brunt skinn og svart – neste sesongs store craving tar oss alle til helt nye høyder! 

Gucci SS24

Jackie med en spinn

Glittrende glamourama

Hvem trenger vel ikke litt ekstra glitter og stas i denne grå hverdagen? Sabato har svart på våre drømmer og tilfører enda mer glitter og stas i Gucci-kolleksjonen. Nå står en glitrende topp med matchende Jackie-veske helt øverst på ønskelisten. 

Har du fått med deg ukas ønskeliste? 

Powered by Labrador CMS