Annonse

5 enkle steg som redder vinterhåret ditt

Bekjemp en tørr og livløs look med en skreddersydd, pleiede hårrutine.

Publisert Sist oppdatert

Vinteren er i full sving igjen - og det er lenge til vi skal sprade rundt i lette sommerklær med solkysset hud og solbleket, glansfull manke. I mellomtiden gjør vi som best vi kan for å bevare noe glød og en fresh sveis! 

Hårpleierutinen håret ditt craver

Om du føler at håret ditt er livløst og tørt om dagen, er du langt fra alene. I så fall, er det bare å komme i gang med en hårpleierutine som gir håret ditt etterlengtet næring og pleie. Enter LuxeOil-serien fra Wellas System Professional. 

LuxeOil-serien inneholder en rekke svært effektive oljeprodukter som nærer og styrker. De er beriket med to typer Fibranourish-ingredienser: håridentiske lipider i en blanding av tre oljer som nærer og gir håret ny energi (ja, takk), og aminosyrer og panthenol som pleier og beriker. 

1) Luksuriøs rengjøring

First things first; shampo! En god hårpleierutine starter med en god sjampo som rengjør effektivt og skånsomt. Luxeoil Keratin Protectshampoo etterlater håret ditt med en luksuriøs følelse, og gjør det lettere å gre. 

Dette er en nærende og drøy shampo som passer for alle hårtyper.

2) Pleie fra rot til spiss

En god hårmaske er et fantastisk vinterhårhack. Og husk at en maske skal i før du avslutter med balsam! 

Luxeoil Keratin Restore Mask gjenoppbygger håret ditt ved å gi synlig forbedring av hårstrukturen. Dette gjør det også mykt og godt å ta på. Effekten er umiddelbar, takket være en killer combo av unik, transformativ hårbehandling og massevis av pleie for hodebunnen.

Denne passer til alle hårtyper, og påføres enkelt med pensel rett på hår og hodebunn. Masser skånsomt inn, og la virke i 5 minutter før du skyller grundig.

3) Umiddelbar beskyttelse

Balsam er et absolutt must i enhver hårpleierutine. Luxeoil Keratin Conditioning Cream gir deg hår som føles mykt og glatt - men er også svært beskyttende. Kremen omslutter håret med en luksuriøs oljekombinasjon av argan, mandel og jojoba for en umiddelbar styrkende effekt. På denne måten beskyttes keratinet og hårfibrene mot slitasje ved styling. 

Påfør en liten håndfull produkt i nyvasket, håndkletørt hår, og la det virke i 30 sekunder før grundig skyll.

4) Takle problemene fra innsiden

Det er virkelig bare å kjøre på med pleie og næring på vinterstid. Luxeoils gjennoppbyggende elixir gjør nettopp dette! Hårets keratin beskyttes ved at eliksiren trekker godt inn i hårets struktur for å omforme det fra innsiden og ut. Best av alt er at resultatene er umiddelbare - håret ditt vil føles lett, mykt og glansfullt. Effekten er langtvirkende, gjør håret lettere å gre og beskytter også keratinet mot mekanisk stress fra eksempelvis stylingverktøy.

Nærende og berikende argan-, mandel- og jojobaoljer gjør at denne passer til alle hårtyper, også fint hår.

5) Langvarig smidighet

Sist, men ikke minst, bør du unne håret ditt en tur til frisøren for en velfortjent næringsboost i form av salongbehandlingen Luxeoil Emulsion. Den består av en høyt absorberende mousse som gir langvarig smidighet - og det uten å tynge håret - ved å trenge dypt inn i hårfibrene for å gi en dyptvirkende gjenoppbygging av keratinet.

Salongbehandling tilpasset alle hårtyper som trenger næring. Påføres i fem seksjoner i håret, og masseres godt inn. Behandlingen virker i 5-10 minutter før den skylles grundig ut.

Du finner alle produktene hos Nikita frisørsalonger, og her kan du også få behandlinger med System Professional-serien. 

Powered by Labrador CMS