40 grader og cowboyboots

ELLE er på moteuka i København. Og det går hett for seg!

Publisert Sist oppdatert

Moteuka i København, hvor internasjonal presse fra hele verden samles for å se siste nytt av dansk mote for sommeren 2019, er igang. Og det går hett for seg!

Min dag:

Dagen starter med at vekkerklokken ringer kl 04:30. Tre kopper kaffe og en croissant senere, ruller jeg koffertene langs Strøget, på leting etter der jeg skal bo de neste to dagene. En koselig Air bnb-leilighet sentralt i København.

Slik ser det ut når man prøver å finne ut hva man skal ha på seg på Fashion Week.

Før klokken har rukket å bli ni, har jeg allerede svetteperler i panna der jeg går iført en t-skjorte og bukse. Det er spådd å bli 35 varmegrader og vindstille i København idag. Og jeg har stort sett pakket med meg kjoler med lange ermer og de nye cowboy-bootsene jeg kjøpte på Velouria Vintage før jeg dro.

Første show på agendaen er J.Lindeberg. Og 100 meter før jeg ankommer venuen, kryr det av strigla fashionistaer og en haug av street style fotografer. Jeg kjenner det snører seg i halsen, selv om Fashion Week er gøy, føler man fort på presset. Og cowboy-bootsene og den hvite kjolen jeg tok på meg til tross for varmen, sitter klistret til kroppen som pølseskinn. Jeg føler meg i det minste litt fin da... Legger ved litt bilder fra dagen.

Jeg og ELLE-blogger Benedichte Bjerke fromt row på J.Lindeberg.

Designer Jens Werner i J.Lindeberg, hadde latt seg inspirere av street-kulturen i USA for sin SS19 kolleksjon. Det var store logoer og skikkelig 90-talls stemning med chunky sneakers, tennissokker og våtdrakter i kolleksjonen.

Etter en kjapp pit stop i leiligheten for å dusje (aldri vært så varm) og skifte til noe litt mer sommerlig, er vi klare for Holzweiler.

Og man blir litt stolt over å være norsk i Danmark! Det kryr av freshe, norske fashionistaer i København. Det er tydelig at danske designere ser viktigheten av å ha nordmenn på plass i Danmark.

ELLE-blogger Elen Kristvik utenfor Holzweiler showet.

Blogger Rikke Krefting i dagens hotteste bukser.

ELLE-blogger Benedichte, designer Camilla Aabry og ELLE-blogger Hedda matcher.

Holzweiler familien samlet på første rad. Så søte!!!!

De norske tvillingene Martine og Gunhild Chioko som prydet vårt april-cover gikk Holzweiler visningen.

Fargerikt hos Stine Goya

Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir har gjort sin første kolleksjon i samarbeid med Birger Christensen. ELLE intervjuet jentene etter showet, som kommer i en egen artikkel.

Nå middagen med Samsøe & Samsøe.

Følg med på vår Instagram for hyppigere oppdateringer. <3

Powered by Labrador CMS