mote

Fem fine: Statementjakker

5 jakker vi tror vil gjøre livet ditt bedre!

Publisert

En statementjakke gjør mye med antrekket og kan gi nytt liv til en ellers grå og trist januargarderobe. Her gir vi deg fem statementjakker vi mener vil sprite opp garderoben din og gjøre hverdagen og livet ditt litt bedre.

Den franske skuespilleren Philippine Leroy-Beaulieu dukket opp i denne fantastiske statementjakken signert Schiaparelli da hun deltok på deres Haute Couture fashion show i Paris tidligere denne uken og vi er HELT forelsket. En fin jakke gjør virkelig et helt antrekk...

Fem fine statementjakker

Jakke fra By Malina, kr 7199.

Vi er obsessed med pilotjakker denne vinteren, og denne lekre jakken vil vi style med et par høye boots og en deilig chunky strikkegenser.

Jakke i 100 % ull fra Isabel Marant Étoile, kr 4150 (annonse).

Drogo-jakken fra Isabel Marant Étoile gir deg en instant paris chic vibe som vi så inderlig craver akkurat nå!

Jakke fra Totême, kr 6300 (annonse).

Vi kommer ikke helt over dennes statementjakken fra Totême som har vært super populær blant influensere og moteprofiler denne høsten og vinteren.

Dobbeltspent kåpe fra & Other Stories, kr 2800 (annonse).

Denne jakken gir oss litt Prada-vibber (mangler bare den fargerike fuskepelsdetaljen) og er den perfekte hverdagsjakken som gjør alle antrekk.

Fuskepels fra The Frankie Shop, kr 4300.

Vi pakker oss gjerne inn i en stor fuskepels nå som det er så kaldt ute. Og en hvit fuskepels står høyt på ønskelista! Stylet med jeans og t-skjorte - hvor fresht?

Powered by Labrador CMS