Månedshoroskop: Januar 2022

Foto: Imaxtree

Slik blir januar for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop januar 2022: Et nytt år med pandemi er lagt bak oss, så nå er det bare å se fremover mot lysere tider! Kan dette bli året der alt snur igjen? Vi krysser fingrene for det! GOD NYTT ÅR!

Slik blir denne måneden ifølge stjernene:

Den sta og selvstendige Steinbukken styres av stabile Saturn, som bidrar til å gjøre jordtegnet Steinbukken enda mer firkantet, praktisk og forsiktig. Mange som ikke kjenner Steinbukken godt, kan oppleve hen som litt kald og kjedelig. Hen foretrekker å jobbe selvstendig, og er ofte både ambisiøs og tålmodig når det gjelder å nå sine mål i livet. For Steinbukken er en stabil plattform alfa og omega, og det kan derfor godt tenkes at hen venter med å etablere en familie til senere i livet. Det første som må på plass, er en god jobb og solid økonomi. Under sitt finslepne ytre er Steinbukken både varm, humoristisk og lett å like.

Månedens råd: Ta en pause fra hverdagen, og vær snill mot deg selv.

I månedens ELLE kan du lese mer om det kommende året i det store Årshoroskopet – i salg nå!

Månedshoroskop januar 2022:

Væren 21. mars – 20. april

I januar havner du litt i en slags vinterkoma. Du sliter med å ta fatt på nye ting, og du føler deg trøtt og tappet for energi. De timene det er lyst på dagen, kan du ha godt av å tilbringe mer tid utendørs, men når du endelig har anledning, orker du ikke – og du havner i en negativ spiral. Det du trenger er en ny hobby, slik at du kan bryte mønsteret og få litt ny energi inn i tegnet ditt. Slutten av måneden byr på nyheter som har med jobben din å gjøre.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Januar blir en roligere periode, der det handler om å etablere gode vaner og bygge et fundament for det kommende året. Du har lenge drømt stort, men til nå har du ikke sett noen muligheter til å virkeliggjøre amisjonene dine. Plutselig åpner det seg en dør, og du synes at dette er en altfor god anledning til ikke å gripe den. Slutten av januar handler og en fest, og om å feire personer som står deg nær og som du elsker.

Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

Januar handler om en ny start – ikke bare i det fysiske livet, men også mentalt. Du har fått smake på en mer normal hverdag de siste par månedene, og det er både ting du elsker og hater ved det å vende tilbake til livet slik det var før pandemien. Du prøver å inngå et kompromiss, der du kan kombinere den du er blitt med den personen du en gang var. Det viktigste akkurat nå er å ikke gi opp, men heller å brøyte deg vei framover.

Krepsen 22. juni – 22. juli​

I januar får du litt mer fritid enn før. Det kan være at du gir opp en fritidsinteresse eller trapper litt ned på jobben. Uansett årsak, så får du nå mer tid til å gruble, men også mer tid til å ta tak og forandre de bitene i livet du ikke er fornøyd med. Et nytt bekjentskap kommer inn i livet ditt i slutten av måneden, og hen fører med seg en herlig energi – og en hel del problemer. Dette er en person som lever livet sitt til fulle.

Løven​ 23. juli – 23. august

Komplikasjonene fra forrige måned vedvarer, og det kan virke som om du roter det mer og mer til når du prøver å finne en enkel vei ut av situasjonen. Det er alltid slitsomt når det er sterke følelser involvert, og er dere flere enn to i dette kaoset, blir det enda verre. Det handler for en stor del om misforståelser og at det er vanskelig å være ærlig. Slutten på januar blir roligere, og du får en mulighet til å tenke ordentlig over situasjonen din.

Jomfruen​ 24. august – 23. september

Januar preges av ro og harmoni. For første gang på lenge føler du deg hjemme både i privatlivet og på jobben. Du har akseptert at ting forandrer seg, og at du må utvikle deg i takt med endringene istedenfor å stritte imot. Dette er en dyp innsikt for Jomfruen, men det kommer til å ta tid å implodere det i hverdagen – siden det ligger i naturen din å sette deg til motverge. Slutten av måneden bringer gode nyheter.

Vekten​ 24. september – 23. oktober

Etter tumultene i desember omfavner januar deg som en mykt og varmt teppe. De heteste følelsene har blitt noe dempet, og du begynner å innse at du har brukt for mye energi på unødvendige konflikter. Ved å ikke involvere deg i venners krangling, lykkes du med å få en mer harmonisk hverdag. Dette blir en periode der det dukker opp mange nye mennesker i livet ditt. Det kan være via jobben, men også i privatlivet. Det blir en sosial og hyggelig tid.

Skorpionen ​ 24. oktober – 22. november

I løpet av årets første måned finner du en balanse og en ro som har vært fraværende hele høsten. Det er som om du har fått en ny innsikt i forhold til hva du vil, og du har også funnet ut at du er ganske fornøyd med livet som det er. Når du tilfeldigvis støter på en gammel venn, blusser gamle følelser opp og blåser nytt liv inn i en død konflikt. Dette beviser nok en gang at noen sår aldri leges. Du har tilgitt, men åpenbart ikke glemt – og det innser du nå.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Du starter det nye året i en helt annen ende enn du avslutta det forrige. Det finnes en nyoppdaget ydmykhet hos deg som gjør deg mindre egosentrisk og mer lydhør for andre menneskers behov. I løpet av denne tiden står kjærligheten, familien og vennene dine i fokus. Karrieren din gjør et kraftig byks, noe som går utover privatlivet. I slutten av perioden kan det bli aktuelt med et jobb-bytte eller en form for studier.

Steinbukken​ 22. desember – 20. januar

Mens nesten alle de andre tegnene får en rolig start på året, er det stikk motsatt for Steinbukken. Det er mye bra som skjer i denne perioden, som reiser, nye venner og noen tøffe, men stimulerende utfordringer. Du får tillit og blir bedt om å representere noe du brenner for i en internasjonal sammenheng, og dette er både fantastisk og bittelitt skremmende på én gang. Men nå er det din tur til å skinne og bli lagt merke til. Du påtar deg en lederrolle og blir et forbilde for mange yngre mennesker. Det eneste problemet ditt i denne perioden er mangelen på søvn og restitusjon. Du må være snillere mot deg selv, og unne deg en og annen fridag.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

Januar blir ikke så stille og rolig som du hadde håpet på. Det er mye som skjer både på jobben og privat i denne perioden. Ellers blir det en del utgifter i årets første to uker, og det handler først og fremst om en person du ønsker å feire på et eller annet vis. Midten av måneden dreier seg om et valg som kan komme til å påvirke hele familien din. Glem ikke å involvere alle, for det er viktig at dine nærmeste får være med på laget og de beslutningene som må tas.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

Du påbegynte noe nytt i desember, men det var bare en liten forsmak på den utfordringen som venter deg i år. Allerede i januar merker du at det stilles helt andre krav på jobben, og du må legge ned betydelig mer tid og engasjement enn før for å oppnå gode resultater. Denne innsikten rammer deg som et slag i mellomgulvet, og du innser at du går en tøff tid i møte. Er du godt forberedt, kan denne utfordringen avsluttes med en triumf.

Powered by Labrador CMS