3 steg til det beste året noensinne!

– Hva er det som stopper oss?

Publisert Sist oppdatert

Hedda Brodtkorb er livsstilscoach, og sammen med skjønnhetsskribenten Silvany Bricen står hun bak Norges gladeste velværepodkast, Hey Babe! I podkasten forsker og deler de på alt de kan innen skjønnhet, velvære og motivasjon. Sjekk ut deres Instagram og podcast for masse spennende og inspirerende innhold.

Hey Babe!

Hver januar ønsker mange av oss å bli mer helsebevisste, samt føle oss sunnere, sterkere, freshere, slankere, snillere, flinkere, gladere. Treningssentrene fylles opp av de ivrige og ambisøse nyttårsforsetter’ne som trener så krampa tar dem, inntil... mars kommer snikende – vi faller av lasset, og sofaen, rødvinskartongen og Netflixen vinner for endte gang. Den dårlige samvittigheten kommer smygende i takt med hånden ned i godteskålen.

Iveren på disse nyttårsforsettene varer som regel ikke lenger enn noen måneder, men likevel, så er det på’n igjen hvert år. Hva er det som driver oss - men enda viktigere: Hva er det som stopper oss?

Tendensene viser at folk er lei av negative nyheter, virusvarianter, karantene, nedstenging, og strømspriser. Vi vil ha positivitet, lys, luft, vingeomslag, vi vil ha tro og håp på en bedre fremtid, og vi vil se at all innsatsen vi legger inn, nytter for 2022.

Hvis du enda ikke har et nyttårsforsett du brenner for i år, anbefaler jeg deg dette:

Ta en real dugnad i deg selv så du kan gå til bunns i en endring som varer. Det trenger ikke være vanskelig eller umulig. Egenskapen vi har til å skape gode endringer i oss selv, er noe som ligger latent i oss, men som vi glemmer å bruke.

Start med å ta en skikkelig titt i speiliet. Liker du det du føler? Er du tilfreds, glad, stolt? Er du der du vil være på dette stadiet i livet? Skriv ned en liten liste på hva du ønsker å endre på. For eksempel: Jeg ønsker å bli mer positiv, jeg ønsker å være mer sosial, jeg ønsker å tørre å utfordre meg selv mer!

Endre tankesett

Ingen endring kan noensinne skje om du fortsetter i det samme gamle, vante tralten. Tenk på gevinsten om du for eksempel tør å si fra om noe som virkelig plager deg! Hvis hjernen din venner seg til å tenke på nederlag som en utfordring du kan løse, så vil du kjenne du får mer selvtillit og mot til å tørre mer - og dette vil igjen gi deg en motivasjonsboost og god selvtillit.

Kartlegg hva du trenger å endre på

Skriv opp en liste over dine verdier om hva som er viktig for deg. Sett av litt tid for dine egne refleksjoner, og spør en god venninne om hva hun synes du kunne bli bedre på, så du kan få en bedre helhetlig og objektiv forståeles av hva du kan vurdere å endre på.

Stak ut din kurs

Nå har du gjort grunnarbeidet for at du skal få til det du virkelig ønsker. Med bedre innsikt om deg selv, og bevisstheten av å endre tankesett, vil du se at du kan overkomme de fleste hindre som tidligere satte kjepper i hjulene for hva du trodde du kunne få til!

Lykke til med transformasjonen til et mer tilfreds DEG!

GODT NYTT ÅR!

Hedda Brodtkorb / Heybabe! Podkast

I episode 96 - «3 steg til det beste året noensinne» i Hey Babe! podkast, snakker vi om hvordan vi skal tenke nytt for å mestre de langsiktige målene som gir oss den helhetlige gleden og motet til å satse på hva vi brenner for! You CAN do it, girl! God lytting!

Hedda Brodtkorb og Silvany Bricen

Powered by Labrador CMS