2020: ÅRSHOROSKOP FOR STEINBUKKEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for steinbukken.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 steinbukken: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 STEINBUKKEN

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

I mange måneder, kanskje år, har du blitt drevet framover av to motstridende impulser. Den første er den lett identifiserbare trangen til å gjøre det bra karrieremessig. Du ønsker å nå toppen – med all den status og belønning dette fører med seg. Så langt, alt vel. Men under alt dette, og isolert sett, har du også et behov for å gjøre noe mer betydningsfullt, noe du for øyeblikket ikke klarer å definere hva er. Antagelig innebærer dette at du jobber selvstendig, selv om det å være din egen sjef ikke nødvendigvis er poenget. Selv om du ønsker å ha suksess, så er ikke materielle belønninger det viktigste. Du ønsker innsatsen skal være verdt noe og nyttig i en sosial, og kanskje moralsk, sammenheng. Denne jobben har du ikke noe ønske om å skape selv, men du vil gjerne bli tilbudt den, og at du, når du finner den, instinktivt vil vite at det er nettopp denne jobben du har lett etter.

Denne første impulsen – karriereambisjonen – er et uttrykk for Saturns innflytelse. Siden dette er din herskerplanet, føles dette kjent for deg og lett å forstå og håndtere. Din tidligere karriere beviser dette. Den andre impulsen er et uttrykk for Plutos innflytelse – med disse skjulte kreftene som sjelden viser seg, men som besvarer dine dypeste spørsmål. Nå når disse to planetene har kommet nærmere hverandre i tegnet ditt, er du blitt mer og mer klar over hvilken makt de har til å dytte deg i ulike retninger – til tross for at de, paradoksalt nok, på en måte begynner å gli over i hverandre, noe som fører til en noe uklar framtid. Så i 2020 møtes disse to planetene for første gang på over tretti år, og i ditt tegn. Hva de vil bringe med seg til deg, er ikke de samme forvirringene og omveltningene som de andre tegnene vil kjenne på, men klarhet. Du vil finne det du har lett etter, og umiddelbart vite at det er dette du har ønsket deg, og du vil ta et steg framover i full forvissning om at dette nye livet vil tilfredsstille alle ambisjonene dine, både de offentlige og private.

ÅRSHOROSKOP 2020: STEINBUKKEN

Et øyeblikks klarhet som forandrer alt, vil inntreffe i forholdet ditt. Det er en solformørkelse i slutten av juni i forholds-sektoren på kartet, og denne vil vise deg at et spesielt forhold kan, og bør bli, så mye mer enn det har vært til nå. Steinbukken er ikke det mest romantisk tegnet, og du er ofte så travelt opptatt med jobben at du ikke tenker på dine egne emosjonelle behov – helt til noe, eller noen, minner deg på det. Formørkelser er som brannalarmer; de lager nok ståk til å få oss til å stoppe opp og ta en titt på hva som ellers skjer i livene våre. Vanligvis viser de oss ting som er viktige for vår langvarige utvikling og lykke – og denne solformørkelsen gjør definitivt dette.

Dette er et fantastisk år på jobb- og karrierefronten. Samtidig som Saturn og Pluto redefinerer din framtidige retning, har du også Jupiter i tegnet ditt nesten hele året. Dette er en enkel og tydelig indikator på velstand og suksess, og spesielt april og mai er gode måneder for økonomien. I juni og juli vil du reorganisere måten du jobber på i tråd med din nye klarhet i forhold til syn og formål. Du ser hva som vil gjøre ting bedre, og du handler deretter.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS