2020: ÅRSHOROSKOP FOR SKYTTEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for skytten.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 skytten: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 SKYTTEN

SKYTTEN 22. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Dette året er det snakk om alt eller ingenting, noe du finner både spennende og skremmende. Tidligere har du alltid håndtert forandringsprosesser ved å tilføre nye ting til det du allerede har. Slik vokste livet ditt seg større og større, og det var fint, men samtidig klamret du deg til fortiden – slik at kjernen i livet ditt, det som virkelig betød noe – var uforandret. I år vil dette ikke være mulig. Du blir nødt til å legge ditt gamle liv bak deg og finne et nytt. Dette nye vil forme framtiden din. Du har gjort lignende ting før, men vanligvis har du hatt anledning til å prøve ut ting før du har bestemt deg. Du har testet det nye for å forsikre deg om at du liker det før du har byttet ut det gamle. Denne gangen, derimot, må du ta på deg en total forpliktelse i forhold til det nye – fra dag én – og det er ingen vei tilbake. Du må ta det imot med begge hender, og du må få det til å fungere for deg – selv om du innledningsvis ikke liker det. Det er dette som gjør det hele så skremmende.

Dine iboende Skytten-kvaliteter forandrer seg ikke. Du er det samme som du alltid har vært: ærlig, åpen og bevisst på å gjøre alt riktig. Det er verden rundt deg som endrer seg, samt den livsstilen du skaper for deg selv for å bevise hvor mye dine verdier betyr for deg. Kanskje du finner ut at du ønsker å leve et enklere liv, og å bruke færre ressurser og kaste mindre søppel? Kanskje du finner deg en jobb som er dårligere betalt enn den du hadde før, men som gir deg mer tid til å gjøre andre, mer verdifulle ting? Du erkjenner at det nå skjer store forandringer, og spørsmålet du må stille deg er hvordan du i tråd med disse fortsatt kan være tro mot dine kvaliteter i denne 2020-verdenen. På slutten av året har du funnet svaret, og dette forholder du deg til.

ÅRSHOROSKOP 2020: SKYTTEN

Kjærlighetslivet dette året ser ut til å bli splittet i to distinkte deler, og forskjellen mellom disse blir tydelig omtrent fire måneder inn i året. Den ene delen handler om lidenskap og lyst, akkurat det du ønsker at et forhold skal inneholde. Den andre delen dreier seg om å håndtere forholdet i offentligheten; å bli sett sammen og oppføre dere som et par. Fra utsiden ser alt fint ut, men på innsiden er alt mye mer uklart. Hva du ønsker deg av dette forholdet og dere fra hverandre virker å forandre seg nesten fra uke til uke. Det skjer noe i oktober som endrer det hele, og dere blir enige og får god tro på en framtid sammen. Men det er også på denne tiden at din offentlige profil er mest synlig, og dette må du ikke glemme. Når glamouren blekner på slutten av året, blir forholdet igjen mer privat – og kun for dere to – og dette føles mer riktig.

Hvordan passer karrieren inn i den nye livsstilen din? Antakelig helt fint, men her gjelder det å ta ett steg om gangen. På begynnelsen av året tenker du på hva som må gjøres først, og etter hvert, i forhold til hvor du skal videre. På slutten av året tenker du på hva du skal etterlate deg. Men det er én ting som du denne gangen ikke trenger å bekymre deg for, og det er penger. Økonomisk blir dette et av dine aller beste år. Jupiter og Pluto vil sammen by på penger, og Saturn vil hindre deg i å bruke opp alt på én gang.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS