2020: ÅRSHOROSKOP FOR SKORPION

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for skorpion.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 skorpion: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 SKORPION

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Vi jobber alle litt bedre under press; en rival eller å rekke noe innen en tid gir oss noe å streve etter. Saturns tilstedeværelse dette året, så nær Pluto, din herskende planet, vil sørge for massevis av press, og dette vil du faktisk sette pris på. 2020 kommer ikke til å bli et komfortabelt år, men det kommer til å få fram det beste i deg – og derfor vil det bli en suksess.

At Saturn er så nær Pluto, vil være som å ha en anstand – eller kanskje en personlig trener – med deg hvert eneste minutt på dagen. Det er ingenting du kan gjøre uten at Saturn merker det, evaluerer, reviderer, begrenser og får deg til å gjøre det hele en gang til – på en bedre måte. Dette vil gjøre deg rasende, og du må passe på at følelsene ikke tar overhånd. Straks du er godt i gang vil du oppdage hvor mye godt dette fører med seg, og du takker gladelig ja til både arbeidsmengden og livsstilen det fører med seg.

Som om ikke dette var nok, så vil Jupiter også delta i det hele. Når Jupiter er sammen med Pluto, er de som to gode kompiser en kveld ute på byen. De oppmuntrer hverandre til å gjøre villere og villere ting, de bryter alle regler og ignorerer alle de vanlige begrensningene – og de har det veldig moro. Der hvor Saturn og Pluto er superdisiplinerte, er Jupiter og Pluto stikk motsatt.

ÅRSHOROSKOP 2020: SKORPIONEN

Å ha begge disse kombinasjonene på én gang, setter Jupiter under press for så å plutselig lette på presset – og dette vil føre til noen svært interessante tider. Dette året kommer du aldri til å glemme. Du kommer til å føle Jupiters innflytelse i dine nære forhold også. Det er muligens litt for enkelt å si at Saturns press bare vil påvirke jobben og karrieren din, mens det at trykket letter best vil merkes i kjærlighetslivet slik at det hele balanseres. Men det er mer eller mindre sånn det blir. Selvfølgelig ønsker du, siden du blir tvunget til å jobbe under Saturns restriksjoner, å gi uttrykk for følelsene dine, men et forhold som inneholder store deler lidenskap og sinne – og aldri er helt rolig og stabilt – kan bli nokså vanskelig å være i. Men om forholdet ditt har vokst seg solid og trygt de siste årene, og trenger en innsprøyting med ny energi for å få futt på det igjen, kan Jupiters tilstedeværelse dette året være nettopp det som trengs.

Denne sommeren er det en periode som strekker seg over flere uker, med en del diskusjon, krangel og mye action – og denne perioden forteller deg at forholdet er verdt at du investerer i det. Kanskje dere bare trenger å ha det litt gøy sammen? Hvis det er dette det er snakk om, vil Jupiter definitivt rekke ut en hjelpende hånd.

Kombinasjonen Saturn/Pluto vil nesten garantert by på gode ting karriere-messig dette året. Du blir nødt til å gjøre en dugelig innsats, men du vil også få den belønningen du fortjener fordi Saturn, selv om planeten er streng, alltid er rettferdig. August og september er gode måneder, og du føler at du har kontroll over situasjonen, men det blir ingen anledning til å senke skuldrene. De siste ukene i året vil stille store krav til deg, og vil være en avgjørende innspurt på det lange løpet. Det er denne siste innspurten som teller for hvorvidt du vinner eller taper. Uansett er det tydelige indikasjoner på en finansiell belønning på slutten av året, så det er all grunn til å være fornøyd med resultatet.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS