2020: ÅRSHOROSKOP FOR JOMFRUEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for jomfruen.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 jomfruen: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 JOMFRUEN

JOMFRUEN 24. AUGST – 23. SEPTEMBER

Alle arter trenger det riktige miljøet, en kombinasjon av omstendigheter som tillater vekst. Om et tidligere stabilt miljø forandrer seg, vil noen av artene dø ut, men andre – som er mer tilpasningsdyktige i forhold til de nye omgivelsene – vil flytte inn og ta plassen deres. Planetenes bevegelser dette året fører med seg forandringer i det sosiale miljøet for alle, og noen av tegnene vil finne dette svært vanskelig. Men for deg er disse forandringene akkurat det du ønsker deg. Dette er din tid!

Den uvanlige kombinasjonen av Jupiter og Saturn sammen er det som gjør at dette året blir så bra. Jupiters ekspansive og entusiastiske energi vil gi ambisjonene dine den drahjelpen de trenger, men samtidig vil Saturns strenge og kontrollerte tilnærming få deg til å følge tidsplanen, hjelpe deg å få framgang og sørge for at du holder stø kurs.

Noen mennesker vil se på dette som begrensende, men du ser på det som hjelpende og støttende – en bonus framfor en ulempe. Begge disse planetene er i den delen av kartet som har å gjøre med din evne til å uttrykke deg, så om du til nå, på ekte Jomfru-vis, har levd et stille og lite spennende liv og aldri gjort noe stort og høylytt, så kommer du til å overraske alle dette året. Inkludert deg selv!

ÅRSHOROSKOP 2020: JOMFRUEN

Dine personlige forhold vil også nyte godt av planetenes innflytelse. Du er dristigere en noensinne, og dette skyldes Jupiters selvtillit og Plutos mørke erotikk. Når de møtes på våren og igjen på slutten av året, vil du merke forskjellen – og det samme vil kjæresten din. Om du ikke er i et forhold, vil solformørkelsen i slutten av juni sannsynligvis føre til at du møter en ny person, og tiltrekningen mellom dere vil være umiddelbar. Du har antagelig aldri opplevd så mye emosjonell energi før, og det nye forholdet vil svinge vilt og ekstremt noen få uker før du lærer deg å håndtere det. Dette scenariet er noe fullstendig nytt for deg, og tidligere ville du helt enkelt rømt unna – men ikke nå. Nå lever du et annerledes liv, og du liker det.

Innen høsten vil sommerens maktkamper ta slutt. Du har funnet ut hva som fungerer for deg og hva som ikke gjør det, og du kan bare nyte alt det dette forholdet har å by på. August og september blir fantastiske, men også muligens en smule kjedelige for deg nå. November byr på en lidenskapelig diskusjon, og det liker du antagelig bedre. Det betyr ikke så mye om du taper eller vinner; det viktigste er at du er villig til å ta fighten.

jobben ser det ut som det foregår endeløse diskusjoner om hvorvidt du gjør det riktige – eller på riktig måte. Det er mye snakk og lite handling, og med din nye og selvsikre innstilling blir du utålmodig. Du er allikevel høyt verdsatt av de du jobber sammen med, og det kommer godt med i april, mai og juni. November bringer mange løfter, men leverer ikke. Du trenger ikke å bekymre deg; ingen ting av dette er din feil. Legg det bak deg, og fokuser på hva som ligger foran deg i 2021.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS