2020: ÅRSHOROSKOP FOR FISKENE

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for fiskene.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 fiskene: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 FISKENE

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Livet er et spill. Noen ganger vinner du, og andre ganger taper du. Dette fungerer fint når du spiller med småpenger, men når innsatsen er høy er hver seier en stor triumf og hvert tap en katastrofe. Sistnevnte kan få deg til å ta enda større sjanser for å kompensere eller dekke over tapet.

For deg blir 2020 et spill med svært høy innsats. En justering fra dine to herskerplaneter Jupiter og Neptun, som inntreffer tre ganger dette året, vil fylle deg med nye ideer og håp for framtiden. De vil fyre opp under eventyrlysten din, få deg til å gå dit du vil og oppfylle drømmene dine. Men på den samme himmelsektoren er også Saturn og Pluto sammen, og dette vil by på store restriksjoner og nekte deg den suksessen du fortjener – det vil kanskje også føre til at du aldri når målene dine. Jupiter, som er ivrig etter å hjelpe, vil sammen med Pluto komme opp med modige løsninger for å omgå Saturns begrensninger og bringe deg nærmere seieren. Disse hendelsene kan like gjerne feile som å lykkes, og i et spill som dette er kostnaden både emosjonell og finansiell.

Du blir nødt til å være tapper, og når du ser en mulighet, må du gripe denne. Men samtidig må du være forberedt på å tape, og du må trekke deg ut med det samme når du føler at lykken ikke er med deg. Du kan allikevel være optimistisk, men du må være fleksibel i tilnærmingen din; jobbe for å overleve og kanskje også vinne litt, men ikke mer enn det.

ÅRSHOROSKOP 2020: FISKENE

I kjærlighetslivet vil det også være viktig å vise vilje til å være fleksibel og inngå kompromisser. Ting kan gå som du forventa, eller krevde, i forholdet. Med så mange forstyrrende planeter som nå er aktive, ser det lite sannsynlig ut at du vil få alt som du ønsker. Insisterer du på å få viljen din, må du vente med det til neste år – til trykket letter. Det kan gå veldig bra, men en bedre tilnærming vil være å inngå et kompromiss og å spørre deg selv om hvor viktige disse detaljene er for at forholdet skal være godt. Si til deg selv at det ville vært fint å få igjennom et eller to av kravene dine – du trenger faktisk ikke å få viljen din i ett og alt.

Forholdet kan godt tenkes å være av og på en del ganger i løpet av året, men du reagerer simpelthen bare på måten planetene vekselvis bytter på å oppfylle og boikotte ønskene dine. Flyt med strømmen – om du greier det, og prøv å ikke tenke på hvert skritt du tar som noe endelig, for det er det ganske sikkert ikke. I slutten av juni inntreffer et viktig vendepunkt, som – i motsetning til alle de andre – virkelig betyr mye. Det valget du tar da, vil prege resten av året og fjerne en del av usikkerheten.

Nå når alt er så udefinerbart, føler du at du like gjerne kan flytte på deg i jobbsammenheng også, men det trenger du faktisk ikke å gjøre. Det som tilsynelatende ser ut som en stor krise i juni, vil gå seg til om du gir det noen uker. Hvis du da fremdeles tenker på å slutte, vil det dukke opp en bedre mulighet på slutten av året. Ta heller den! Økonomien er god på begynnelsen av året, men fra september og ut november bør du passe på. Dette er ingen god tid for å ta store sjanser.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS