2019: Årshoroskop for Væren

Slik blir 2019 for væren

Publisert Sist oppdatert

Væren 2 1/ 3 –20/4

Dette året blir som en action-thriller – en kjapt bevegelig serie av kamper og stadige forandringer, en etter en, uten noen hvileskjær eller tid til å hente seg inn eller til å tenke på veien videre. Mars dominerer tegnet ditt, og planetens innflytelse blusser opp allerede første dagen i det nye året, og fortsetter mer eller mindre på samme vis helt fram til desember. Din enorme personlige energi og det du selv skaper underveis, vil løfte deg igjennom hver eneste hendelse denne spesielle perioden – og sørge for at du går seirende ut av alle kampene. Men det vil bli tider der du må tenke nøye over hvor du er i livet og hva du skal gjøre, og du lurer på hvordan dette skal ende.

Svarene ligger lenger framme i tid, i 2020, men på slutten av 2019 vil du ha en bedre forståelse med hensyn til både veien og målet. I slutten av januar blir det tydelig for deg at et forhold har vart så lenge det er mulig i dets nåværende form. Dette betyr ikke at forholdet eller vennskapet er over, men du forstår at uansett hvilke håp du har hatt om en felles framtid, eller hva enn du hadde sett for deg i dette forholdet, så kommer det ikke til å skje – det er simpelthen ikke mulig. Du må derfor gå en runde med deg selv og tenke over hva dere betyr for hverandre, og om forholdet, med noen justeringer, vil gi deg nok til at det er verdt å fortsette. I april driver de mørke skyene bort, og du sitter igjen med en ny følelse av kjærlighet – men om dette er det allerede eksisterende og ikke fullt så gode forholdet som har gjenoppstått i en frisk og vennligere form, frigjort fra tyngden av de forventningene du tidligere hadde, eller om dette er noe helt nytt – ja, det er ikke lett å si …

Som alt annet dette året, er dine følelsesmessige energier voldsomme og lidenskapelige, og juli og august blir spesielt intense. Dette kan handle om at du og kjæresten har veldig ulik kulturell bakgrunn, og å krysse slike tydelig definerte grenser gjør forholdet ekstra ildfullt – men det betyr også flere kriger å utkjempe for dere begge. Det er så mange forandringer i jobbsituasjonen din dette året at det nesten er umulig å nevne dem alle. Det vil bli omveltninger i januar, til sommeren og igjen på slutten av året. Og hver gang vil du få følelsen av at du gir slipp på alt du har bygget opp så langt, og at du må gå i en helt annen retning og starte på nytt. Så, etter noen måneder, gjentas prosessen … Man kan godt bare skylde på at du helt enkelt tar feil beslutninger eller at du er for utålmodig til å vente på resultater; men ingen ting av dette stemmer. Du er fanget i en bølge av forandringer, en bølge som er langt større og sterkere enn deg, og det eneste du kan gjøre er å prøve å holde hodet over vannet og flyte med, uansett hvor den bringer deg. Det er lite trolig at du vil falle på plass før et godt stykke inn i 2020. Når det er så mye som skjer, vil du kanskje forvente at din økonomiske situasjon blir tilsvarende kaotisk, men faktisk har du bra med penger framover – ikke minst på grunn av et høyst velkomment tilskudd i februar – og du kan slappe mer av. September blir en noe bedre måned for deg, og november mindre bra, men året ender veldig fint, og du er glad for det.

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS