2019: Årshoroskop for Jomfruen

Slik blir 2019 for ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Jomfruen 24 /8–2 3 /9

Se for deg at du er i ferd med å bygge deg et hus. Du hadde, om du ønsket det, kunne deltatt i selve byggingen selv; blandet betongen og malt rommene. Det er imidlertid mer sannsynlig at du ville ha venta til hele byggeprosessen var over før du flytta inn i ditt fiks ferdige hjem. 2019 vil føles ganske mye som dette. Nå er det mye som skjer på himmelen, der mektige planeter står for langsiktige endringer. Mye av dette skjer uten å komme i direkte berøring med ditt stjernetegn, noe som betyr at du ikke trenger å bli direkte involvert i noe uten at du selv virkelig ønsker det. Du kan betrakte det hele fra en trygg avstand, og som med huset; alt som skjer er til din fordel, og du vil komme til å sette pris på alt arbeidet som er nedlagt. Allikevel vil det først være langt utpå året at du kommer i gang med det du lenge har planlagt.

Ett eller annet sted tidlig på året ser det ut til at du endrer en følelsesmessig holdning, og dette kan muligens ha sammenheng med de store endringene som skjer rundt deg. Uansett årsak, så bestemmer du deg for å ikke lenger være redd for å gå for det du vil ha eller å ta imot de mulighetene som tilbys. Du er ikke akkurat uvøren, men du er virkelig en opportunist – og du er veldig klar for nye opplevelser. Du tenker at du tross alt ikke kan finne ut av hva du liker om du ikke tester de ulike alternativene. Konsekvensen er at kjærlighets og følelseslivet ditt dette året både er levende og variert, og dette fører til, som forventa, opp- og nedturer.

Den økte spenningen i kjærlighetslivet lysner samtidig også opp resten av livet ditt – og det er du glad for. Venner som ikke har sett deg sånn som dette før, kan gi uttrykk for bekymring og lure på om livet ditt er ute av kontroll, men du vet faktisk nøyaktig hva du driver med og du nyter hvert minutt. Det oppstår en viktig formørkelse på slutten av året, og det kan hende det er da du finner i det forholdet du alltid har ønsket deg, men aldri har hatt før.

I år havner alt som har med jobb og karriere å gjøre litt i bakgrunnen, og det er antagelig like greit siden det er så mye annet som skjer. Forandringene som Saturn og Pluto forårsaker tidlig i 2020, vil føre til et veldig annerledes arbeidsmiljø for deg, og nå øker arbeidslysten og resultatene blir flotte. Så, altså, det er ingen grunn til å flytte inn før huset står ferdig. Allikevel bemerker du deg positivt i jobbsammenheng et par ganger i 2019, spesielt i april og mai. Da vil du få en mulighet til å vise deg fram og legge føringer som andre kan følge senere. Lønn for strevet får du neppe før i juni eller juli, men det er ikke så farlig …

Økonomien nyter også godt av at du har forandra deg. Det starter i januar og når høydepunktet i oktober. Du er blitt flinkere til å forvalte pengene, og dette gir lønnsomme resultater. All din tidligere usikkerhet er borte.

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS