2019: Årshoroskop for Tyren

Slik blir 2019 for tyren.

Publisert Sist oppdatert

Tyren 2 1 /4–2 1 /5

Du har nok hørt det mange ganger før; at Tyren er et tegn som ikke liker forandringer, men dette årets forandringer kommer – uansett om du liker det eller ikke … Så det beste du kan gjøre er å ta det på strak arm, og se hva de har å tilby deg. Sommeren 2018 fikk du en forsmak på hvor annerledes framtiden din vil bli da Uranus, planeten for de store omveltninger, «stakk en tå» innom tegnet ditt, for så å trekke seg tilbake igjen. Dette var nok til at du ble i stand til å oppsummere og se livet ditt med nye øyne. I år vil Uranus returnere i Tyren, og denne gangen er det for å bli. Når planeten endelig beveger seg videre til Tvillingene, skriver vi 2025, og innen den tid vil tilværelsen din være så fullstendig forandret at det livet du har i dag kun huskes som en fjern fortid.

Tyren er også, som du vet, svært stedbunden; du trives beste innen hjemmets fire vegger og tenker at du hører hjemme der. 2019 vil forandre dette også, men denne gangen er det ikke Uranus som har skylda, men en sol- og måneformørkelse – som vil føre deg til steder du aldri har vært før og tilby deg et nytt liv, om du ønsker det … Akkurat nå tenker du at du aldri vil finne på å flytte på deg, men du kan komme til å overraske deg selv. Dette er året for å gjøre ting annerledes.

Kjærlighetslivet ditt er også temmelig spektakulært. Venus og Mars, de elskendes planeter, møtes kun én gang i 2019, og denne gang er det i Tyrens kjærlighetssektor. Andre stjernetegn må pent vente til senere år; dette er ditt … Dere legger først merke til hverandre i januar, selv om dere begge er opptatt med andre ting i livene deres og kanskje egentlig ikke har noe tid til overs. Deres baner krysser hverandre flere ganger i løpet av februar og mars, og det er da tiltrekningen begynner å bygge seg opp. Men først et stykke utpå sommeren får dere mulighet til å være sammen som dere ønsker. Begge planetene (dette er uvanlig) – og av den grunn begge personene også – er sterke og trygge gjennom hele året. Dette er ikke et forhold som har oppstått pga ytre, tilfeldige omstendigheter, eller ett der en av partene er svak og trenger hjelp av den andre. Det dreier seg tvert imot om to selvsikre og flinke folk som velger å være sammen fordi de er tiltrukket av hverandre.

Når det gjelder jobben, vil du forstå at en endring er på vei. Du har gjort alt du kan der du er, og det er på tide å se seg om etter noe nytt – iallfall på litt sikt. Du er ikke alene om dette; det er et sånt år … Høyst sannsynlig er det at du vil begynne med noe nytt et annet sted. Når en dør lukkes, åpner det seg en ny, og det beste for deg vil være om du finner eller får en sjanse til å gi uttrykk for dine talenter og evner framfor bare å være en liten brikke i et stort konsern – og det er ikke utenkelig at Uranus i Tyren sørger for nettopp dette.

Økonomisk tyder alt på at dette blir et godt år. Det drypper litt ekstra på deg i april og juni, men det er også viktig at du sparer eller investerer med tanke på framtiden. Noe dukker opp på radaren din sent i november. Liker du det du ser, så skaff deg det!

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS