2019: Årshoroskop for Tvillingene

Slik blir 2019 for tvillingene.

Publisert Sist oppdatert

Tvillingene 22. Mai - 21. Juni

Vanligvis har du det med å betrakte livet som en lek. Du er i bevegelse og klar til å fange opp nye ideer og utforske dem – for så å droppe dem like fort om de ikke gir deg det du vil ha. Dette systemet har opp igjennom årene fungert fint for deg, men det er faktisk sånn at du må være mer seriøs i valgene dine – og tenke før du handler … Ikke minst må du være forberedt på alle eventualiteter, og 2019 er en av dem. Det er dermed ikke sagt at alt du gir deg i kast med går galt, eller at du kun skal holde på med kjedelige ting uten noe moro: Du kan fremdeles være ditt gamle jeg, men du må redusere risikoen noe. Om du vet at det

blåser opp til uvær, er det allikevel ingen grunn til å avlyse turen og holde deg inne – bare sørg for å ta med deg en varm jakke. Det kan godt hende at du ikke får bruk for jakka, men den er fin å ha om du skulle trenge den. Det er sånn dette året blir. Ta i bruk din naturlige kreativitet og oppfinnsomhet. Mars’ bane de nærmeste månedene vil vise deg nye måter å se forbi hindringer.

Ha større tro på deg selv, på ideene dine og på magefølelsen når det gjelder hva som er best for deg. Sørg for å være et hode foran, framfor å stole på at flaks alene vil hjelpe deg ut av en vanskelig situasjon.

Det virker heldigvis som om kjærlighetslivet ditt dette året er mer til å stole på. Om du allerede er i et forhold, ser dette ut til å vare og vokse seg sterkere, og du får den støtten du trenger fra kjæresten din. Er du singel, vil gode ting dukke opp på slutten av sommeren, og dette vil antagelig endre tilværelsen din. I tillegg kan en gammel flamme dukke opp i mai, og det kan godt være at du gir vedkommende en ny sjanse. November og desember blir allikevel den mest romantiske perioden, da det er store sjanser for at du velger å ta forholdet til et mer seriøst nivå. Ikke bare fordi dere begge trenger en trygg hånd å holde i en tid i endring, men for å satse på en mer stabil relasjon et stykke fram i tid. For deg er dette litt av en forpliktelse – og et tydelig uttrykk for at du er trygg på deg selv og det du kan bidra med.

I jobbsammenheng er du langt mindre trygg. Det oppstår flere episoder i løpet av året der du kjenner deg usikker på beslutninger du har tatt, eller der du må prøve deg fram flere ganger før du oppnår resultater. Noen ganger vil du føle at du er ved veis ende, og du ser ingen andre løsninger enn å si opp jobben, men du vil inngå brukbare kompromisser med deg selv. Det er ikke gode tider nå … I tillegg innser du at den framtiden du har staket ut, ikke kommer til å skje. Du trenger en jobb som er mer tilpasset dine ferdigheter, en stilling der du føler du kan ha en god og stabil progresjon, og samtidig har det moro. Og det er ikke der du er nå, men du er klar over problemet og du jobber med saken. Du finner en løsning – det gjør du alltid.

Økonomisk blir dette et år fullt av overraskelser. En episode i juli kan komme til å endre alle planene dine, men samtidig åpner den opp for nye muligheter du ellers ikke ville hatt råd til.

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS